forum.dr-kwasniewski.pl
Witamy, Gość. Zaloguj się, lub zarejestruj proszę.
2024-11-25, 03:16:06

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Szukaj:     Szukanie zaawansowane
3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.
669733 wiadomości w 4061 wątkach; wysłane przez 34 użytkowników
Najnowszy użytkownik: root
* Strona główna Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj się Rejestracja
+  forum.dr-kwasniewski.pl
|-+  Działy Forum
| |-+  Ĺťywienie Optymalne
| | |-+  Gorzka czekolada
« poprzedni następny »
Strony: [1] Do dołu Drukuj
Autor Wątek: Gorzka czekolada  (Przeczytany 12507 razy)
adamel
Gość


Email
Gorzka czekolada
« : 2011-07-04, 11:30:38 »

Dla miłośników dobra informacja; f-ma "Wawel" zmieniła swoją 90% kakao - było BTW - 8,9 - 41,1 - 32, a jest; 11,7 - 43,9 - 17. W smaku jest faktycznie bardziej gorzka, ale i tak o niebo lepsza od szwajcarskich.
Zapisane
Teresa Stachurska
Gość


Email
Odp: Gorzka czekolada
« Odpowiedz #1 : 2011-07-04, 20:01:16 »

Robiłam juĹź z "nową" bitą śmietanę, nadal bez cukru, nie kolidowała Smile   
Zapisane
Diogenes z Synopy
Gość


Email
Odp: Gorzka czekolada
« Odpowiedz #2 : 2016-12-01, 17:54:09 »

http://www.rp.pl/Przemysl-spozywczy/161209912-Nestle-mniej-cukru-w-czekoladzie.html#ap-1

Ciekawe czy w makaronie tez obniżą zawartość?  Rolling Eyes  Wink
Zapisane
renia
Hero Member
*****
Płeć: Kobieta
wiadomości: 72243


Odp: Gorzka czekolada
« Odpowiedz #3 : 2016-12-01, 19:37:14 »

Czym więcej kombinacji, tym gorzej... Confused
Zapisane

Strony: [1] Do góry Drukuj 
« poprzedni następny »
Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP forum.dr-kwasniewski.pl | Działające na SMF 1.0.8.
© 2001-2005, Lewis Media. Wszystkie prawa zastrzeżone.
Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.033 sekund z 19 zapytaniami.