administ
Go
|
Nie startuję po to, by być posłem. Ale mogę być Posłem przy okazji.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja uważam, że postąpiłeś bardzo rozsądnie i odpowiedzialnie. Zrobiłeś to, co należało...Pewnie, że wygodniej jest nic nie robić, ale czy lepiej?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Dla mnie jest wygodniej i lepiej nic nie robić, ale czy tu tylko o mnie chodzi?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Kiedyś pisałeś, że gdyby się nic nie robiło, to następne pokolenia, mogłyby mieć o to pretensje...czy jakoś tak...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Kiedyś pisałeś, że gdyby się nic nie robiło, to następne pokolenia, mogłyby mieć o to pretensje...czy jakoś tak... Podpisuję się pod powyższym. U mnie jest ciekawy komentarz nt roszczeniowości
|
|
|
|
|
|
|
Malgosia
Jr. Member
wiadomoci: 2887
|
Dla mnie jest wygodniej i lepiej nic nie robić, ale czy tu tylko o mnie chodzi?
„ Trzeba, żebyś żył dla innych, jeżeli chcesz żyć dla siebie.” Seneka " Tylko niewolnik bywa bierny, człowiek, który zna smak wolności, pragnie jej więcej." Paweł Jasienica Ja też cieszę się z Twojej decyzji - pomożemy! Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
Halina Ch.
Go
|
Tomek tylko tak ściemnia z tym 'nicnierobieniem'. Udawana skromność/obojętność. Słyszałam coś zupełnie innego.
|
|
|
|
|
|
|
|
Halina Ch.
Go
|
Ehh... to odległe czasy. Teraz, w tej sytuacji mogą być nawet źle zrozumiane.
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Chodzi o tych pajaców, co jeździli i opowiadali o Panu Tomaszu same kłamstwa? U nas też byli... Ale już ich niema.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Opowiadał nam o tym "admin" w Ciechocinku...
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ja też cieszę się z Twojej decyzji - pomożemy. "Malgosia" serdecznie dziękuję!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Szanowni Państwo! ponieważ otrzymałem wiele propozycji i gotowości pomocy we wszelkiej formie, chciałem bardzo serdecznie podziękować za życzliwe podejście do problemu. Aby jednak nie była to "para w gwizdek", podaję link z którym proszę, aby zainteresowane osoby się zapoznały: http://www.sld.org.pl/partia/materialy_dla_kandydatow.htm Szczególnie ważny jest pierwszy dokument: instrukcja.pdf UWAGA!Proszę nie wpłacać żadnych pieniędzy na Fundusz Wyborczy SLD, bez wcześniejszego uzgodnienia ze mną. Zainteresowanym osobom podam w stosownym czasie moje "ID kandydata".
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale surowa i drobiazgowa jest ta instrukcja. Każdy błąd może być wykorzystany przeciwko kandydatowi...Biurokracji będzie sporo...
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
A mi się widzi, że to tylko na pierwszy rzut oka tak źle wygląda.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
miało być...dla SLD poparcie rośnie - oczywiście...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|