Strony: 1 2 3 [4]
|
|
|
Autor
|
Wtek: Rozpoczęto zbieranie podpisów. (Przeczytany 37304 razy)
|
WojciechS
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie śmiej się Teresa, w wakacje wzrasta popyt na LSD. "adminie" -prosiłabym, abyś to usunął. W tym wątku to brzmi zbyt niepoważnie.
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Cenię Piekarską
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Dla mnie jest wygodniej i lepiej nic nie robić, ale czy tu tylko o mnie chodzi?
Tomku! Gratuluję decyzji. Ciekawe doświadczenie przed Tobą.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Zainteresowanym osobom podam w stosownym czasie moje "ID kandydata".
Czy już jest ten stosowny czas? Jeśli tak - to poproszę...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Trzeba do spraw podchodzić pragmatycznie. Choć trudno ocenić dziś moje szanse, jednak fakt kandydowania, pozwoli zebrać doświadcznia życiowe, niezbędne w przyszłości.
A "przyszłość" tuż, tuż. Czas na trening, aby trudu niepotrzebnego, choćby w ocenie, nie było. O! "Zawsze jest nadzieja". Muszę zrobić pierwszy krok, jeśli chcę zacząć realizować zobowiązanie, które przyjąłem na siebie, w trakcie ostatniej Konerencji Optymalnych w Ciechocinku, która odbyła się 28-go maja 2011r. Uważam, że jest to doskonały sprawdzian na przyszłość. Dziękuję "Blackend" za przychylność i życzenia.
Chwiejny, bo chwiejny, ale był! 28 maja w Ciechocinku, co za przypadek, byłem tam wtedy.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
I co, i co? Na byciu się skończyło?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A bo to miało być dwa miliony, a wyszła kanapa... Ale nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło. Przynajmniej rozbudziłem nieodpartą chęć kandydowania wśród niektórych optymalnych w przyszłych kadencjach!
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
28 maja w Ciechocinku, co za przypadek, by³em tam wtedy.
28 maja, co roku, są moje urodziny, i to jest znacznie, znacznie, znacznie! ważniejsze od jakiejś tam konferencji! ;-]
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
... Przynajmniej rozbudziłem nieodpartą chęć kandydowania wśród niektórych optymalnych w przyszłych kadencjach! Oczywiście, pora wesprzeć tych, którzy już są.
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: 1 2 3 [4]
|
|
|