kasara1991
Go
|
Nie, no Slawek, masz racje, zaczne zrecz piguly i wszystko sie rozwiaze, dzieki za pomoc!
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
Nie, no Slawek, masz racje, zaczne zrecz piguly i wszystko sie rozwiaze, dzieki za pomoc!
Nie ma sprawy być może kiedyś docenisz "dobrą" rade sam tak miałem z astmą oczywiście
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
... Boje sie ograniczyc bialko, bo jest potrzebne w organizmie, a jest to bez sensu, zeby organizm zuzywal energie na wytwarzanie go.
Z tego co się orientuję to organizm sam nie może wytworzyć białka ani go zmagazynować - jedynie jego nadmiar przetwarza na węglowodany... Z tego co wiem organizm jest zbudowany z białka a białko to są aminokwasy a aminokwasy są rózne siakieś takie egzogenne albo endogenne ale jednak je organizm wytwarza ( nie wszystkie) białka oczywiście !! ale sa jeszcze takie jakieś aminokwasy ograniczające i w tym jest chyba cały sęk aaaaaa i sa jeszcze takie "białka" zaraz zaraz hmmmmm CUKROGENNE jak mówisz a wszystko zalezy od tego ile czego zjesz czyli jak mówi admin od GSO !! P.S. ale i tak każda komórka to w wiekszości Chorysterol P.S.2 jest tez coś takiego jak obrót białek w organiźmie
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Do tego w wątrobie jest zawsze pula zapasowych aminokwaów egzogennych. I to dość spora! A mięśnie to nic innego jak zmagazynowane białko... O c
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
I dlatego się dużo sika...
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
No nie tylko sika ;P
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
Choć wiesz zawsze jakieś prostamole łuno i tym podobne termogeniki ciesza się popularnoscia
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
tfu tfu miało być tremogeniki
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
I dlatego się dużo sika... Przy prostacie jak?
|
|
|
|
|
|
|
wisienka
Go
|
kasara - jak ja zaczęłam stosować ŻO ponad rok temu, także miałam parę kg do zrzucenia.Po jakimś czasie spadek wagi się zatrzymał.Brakowało mi jeszcze paru kg w dół, więc wiedziałam,że robię coś nie tak.Zjadałam tyle samo BTW co Ty.Poszłam do lekarza optymalnego i Pani doktor zaleciła zmniejszenie tylko tłuszczu do 100-120 g/dobę.Do tego zaleciła abym jego największą ilość zjadała raczej rano, w południe juz mniej a ostatni posiłek wieczorny, najlepiej nie później niż o 18.00 i miały to być same węglowodany w postaci najlepiej gotowanych warzyw jak np, ziemniak, brukselka itp... oczywiście już bez żadnego tłuszczyku na tym Jak sie do tego zastosowałam, waga znów ruszyła w dół.Teraz ważę tyle ile powinnam, więc zwiększyłam tłuszcz do 150-170g i nie tyje. Także jestem/byłam alergiczką, astmatyczką.W lutym wzięłam pierwszą sesje prądów selektywnych , próbowałam odstawić leki ale po kilku dniach, musiałam je nadal zażywać,chociaż lekka poprawa już była.W czerwcu wzięłam drugą sesje prądów i pod koniec pierwszego tygodnia zabiegów odstawiłam leki - wszystkie i do dziś nie biorę i czuje sie świetnie.Myślę że powinnaś się udać do lekarza optymalnego i zdecydować na prądy...
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Przy prostacie O czyją prostatę chodzi?
|