Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja się na tym nie znam...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Biedny Radzio Biedna prostata Ale biedny, że ma, czy biedny, że nie ma? Bo nie twierdzę, że pytam, że mam! A ona to biedna, że jest, czy biedna, że jej nie ma? Ponieważ twierdzę, że nie pytam, że jest!
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
O rany! Aleście namataczyli Miało być, że biedny Radzi i jego prostata, która ma być ciachnięta
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
...że jakoś to będzie
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
O rany! Aleście namataczyli Miało być, że biedny Radzi ... ...Radzi Radzio'wi...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Brawo Radziu !!!
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Oczywiścia, miało być: ...że biedny Radzi o
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Oczywiścia, miało być: ...że biedny Radzi o Coś w tym jest. Jutro będę miał ..... koklusz.
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Chyba Tobie Zoniu jeszcze całkiem nie przeszło po tym kościelnym winie... Reniusia, nie pamiętasz? ja tylko Karmi pijam A tu, niestety, nie uświadczysz tego dobrodziejstwa Ale za klika dni do mnie to dobrodziejstwo dojedzie, a to se użyję
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Oczywiścia, miało być: ...że biedny Radzi o Coś w tym jest. Jutro będę miał ..... koklusz. Ciężki kaliber dla mnie jesteś...dlaczego koklusz???
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ciężki kaliber dla mnie jesteś...dlaczego koklusz??? Niektóre dzieci tak mają. Ciężki przypadek prostaty, przechodzącej w koklusz. Co zrobić?
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
... Świetne popołudnie i świetny wieczór...z Wami - uśmiałam się jak, no właśnie, jak..? brak mi słów Jak kot po porannej kawie.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Reniusia, nie pamiętasz? ja tylko Karmi pijam No ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma... jak się nie ma Karmi to się czymś innym karmi...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ciężki kaliber dla mnie jesteś...dlaczego koklusz??? Niektóre dzieci tak mają. Ciężki przypadek prostaty, przechodzącej w koklusz. Co zrobić? Radzio skąd tyle nieszczęść naraz na Ciebie spada? Mogłeś się zaszczepić...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Radzio skąd tyle nieszczęść naraz na Ciebie spada? Mogłeś się zaszczepić... Spróbuję wyrosnąć.
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Reniusia, nie pamiętasz? ja tylko Karmi pijam No ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma... jak się nie ma Karmi to się czymś innym karmi... Kawą i ciachem...mniam
|
|
|
|
|
|
|
|