Strony: 1 2 [3] 4
|
|
|
Autor
|
Wtek: Coraz więcej informacji o Diecie Optymalnej! (Przeczytany 31143 razy)
|
renia
|
Nie wiedziałam o czym Wy piszecie... a to trzeba kliknąć na tą reklamę (czy buton)... Może taka "Optymalna" strona jest lepszą reklamą kandydata niż takie notatki z prasy gdzie, kiedy i w czym brał udział...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Otóż to. Po co dublować strony? Potem może być zamęt. Ideą kandydowania Admina jest popularyzacja ŻO, a gdzie można o tym poczytać? Na http://dr-kwasniewski.pl/ jest to całkiem nieźle opisane Takie jest moje zdanie
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Otóż to. Dla kogo startuję? Do kogo jest kierowana moja Kandydatura? Przecież nie do Wyborców partii politycznych. Wkrótce w aktualnościach na www.dr-kwasniewski.pl będzie więcej o Wyborach.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Baner może być niekonwencjonalny, skoro Kandydat propaguje niekonwencjonalną politykę...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Przecież nie do Wyborców partii politycznych. Na mnie zagłosują osoby, które wiedzą kto to jest Dr Kwaśniewski, co to jest Dieta Optymalna i OSO im. Adama Jany, niezależnie od opcji politycznej. Niezależnie od numeru listy i mojej pozycji na niej! Bo to jest dosłownie " optymalny wybór".
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
No pewnie! To typowe głosowanie na nazwisko. Jak do Europarlamentu.
|
|
|
|
|
|
|
maf
Go
|
No pewnie! To typowe głosowanie na nazwisko. Jak do Europarlamentu. I dobrze. Chociaz byc moze nie chodzi o te osobe. Kwasniewski to znane nazwisko nie tylko w kregu optymalnych. Czytalem niedawno artykul nt "znanych nazwisk" kandydatow a poslow.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
fewa
Go
|
Przecież nie do Wyborców partii politycznych. Na mnie zagłosują osoby, które wiedzą kto to jest Dr Kwaśniewski, co to jest Dieta Optymalna i OSO im. Adama Jany, niezależnie od opcji politycznej. Niezależnie od numeru listy i mojej pozycji na niej! Bo to jest dosłownie " optymalny wybór". Tak zgadza się, ale żeby zwiększyć szansę to dobrze byłoby założyć blog informacyjny dla osób które nie interesują się żywieniem, a z bloga link do stronki DO. To nic nie kosztuje, a ludzie będą mieć szansę wybrać dobrze. Reklama to podstawa sukcesu którego życzę. Ile jest osób, nr na liście?
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Dzisiaj, na forum społeczności do której i ja należę, a zajmującej się propagowaniem kolagenu naturalnego, tak pisano o dr Kwaśniewskim i diecie optymalnej:
Warto poczytać o RZS.. i zrobić tak, jak zrobiła autorka książki. Zresztą raczej pokrywają sie jej opinie z opiniami dra Batieczki.., dr Kwaśniewski natomiast ma na swoim koncie wyleczenie ludzi z RZS.. za pomocą diety optymalnej. Pisze w swojej ksiażce, że po kilku dniach stosowania jego diety można odstawić leki. Ale w niektórych przypadkach może to być ryzykowne .., trzeba porozmawiać z lekarzem, najlepiej takim, który rozumie filozofię diety optymalnej. Poza tym - z tej diety nie mozna sie juz wycofać. Ale znam pana, który ją stosuje, teraz nawet jego żona.., mają czas, mogą się bawić przyrządzaniem posiłków.., są na emeryturze. Facet wyglada imponująco, zdrowy jak ryba, ma ponad 70 lat, nikt by nie uwierzył. Jedzą serniki z kilkudziesięciu jajek:))))))))))) Sami pieką chleb..itd..
Jakby nie było.., lekarstwa faktycznie nie ma na RZS (gościec) , ale jest dieta i od niej wszystko zależy, wszystko. Ale musi byc zrobiona z glową. O kolagenie dr Kwaśniewski tez pisze i go poleca. Colvita wspomaga wytwarzanie się potrzebnych aminokwasów kolagenowych , dr Batieczko pisze o tym i myślę, że wie, co pisze. Tak więc DIETA + colvita + żel do smarowania + dobre witaminy (C - jakiś dobry sok naturalny albo owoce) + bezwzględna ufność w wyzdrowienie i będzie OK:))
Skoro raka można całkowicie wyleczyć witaminami to i RZS też można wyleczyć odpowiednią dietą. , wierzę w to bezdyskusyjnie;)
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
A to moja odpowiedź w tym samym poście na tamtym forum:
Tak więc DIETA + colvita + żel do smarowania + dobre witaminy
Absolutnie się z tym zgadzam! Jestem na diecie optymalnej od roku, a z Colvitą nie rozstaję się od dwóch lat. Bez tych dwóch elementów nie mogłabym robić tego, co robię w tej chwili i w końcu żyć tak, jak zawsze chciałam.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Przecież nie do Wyborców partii politycznych. Na mnie zagłosują osoby, które wiedzą kto to jest Dr Kwaśniewski, co to jest Dieta Optymalna i OSO im. Adama Jany, niezależnie od opcji politycznej. Niezależnie od numeru listy i mojej pozycji na niej! Bo to jest dosłownie " optymalny wybór". Tak zgadza się, ale żeby zwiększyć szansę to dobrze byłoby założyć blog informacyjny dla osób które nie interesują się żywieniem, a z bloga link do stronki DO. To nic nie kosztuje, a ludzie będą mieć szansę wybrać dobrze. Reklama to podstawa sukcesu którego życzę. Ile jest osób, nr na liście? ... i bójcie się blogów, bowiem nie tędy jest droga. Dosłownie zajadę znienacka.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Znaczy pejsbuka Radziu?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Co to ta Colvita? Stara wersja Cancervitu?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A kto tam teraz dojdzie?
|