administ
Go
|
Szanowni Państwo! Zgodnie ze zobowiązaniem podjętym przeze mnie na Konferencji w Ciechocinku 28 maja 2011r. informuję, że postanowiłem wesprzeć działania Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Optymalnych im. Adama Jany, w propagowaniu Stowarzyszenia, w związku z czym pojawiać się będzie coraz więcej informacji na temat Diety Optymalnej w różnych mediach. Dziś otrzymałem taki link: http://www.kobiecepasje.pl/?page_id=1461 oraz http://www.kobiecepasje.pl/?page_id=1480 - życzę miłej lektury. W sobotę 20-go sierpnia br. udzieliłem wywiadu telewizji z Ostrowa Wlk, a od dziś na http://q4.pl/ - widnieje baner reklamujący stronę internetową www.dr-kwasniewski.plO dalszych działaniach służących propagowaniu OSO im. Adama Jany będę informował na bieżąco. Jednocześnie bardzo serdecznie dziękuję Prezesowi OSO Panu Bogdanowi Tkoczowi, Zarządowi Głównemu i Komisji Rewizyjnej Stowarzyszenia za udzielone wsprcie. Razem dokonamy więcej. Tomasz Kwaśniewski
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Wspaniałe wieści...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
... od dziś na http://q4.pl/ - widnieje baner reklamujący stronę internetową ... Ładny baner - bo widoczny, ruchomy, ale ten napis "Platforma Obywatelska" pod zdjęciem dr. Kwaśniewskiego wygląda jakby należał do zdjęcia a nie do banera poniżej...
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Najważniejsze, aby ten baner był skuteczny!
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Buton raczej, a nie baner - faktycznie został umieszczony na stronie nieco niefortunnie i zlewa się z butonem wyborczym Platformy Obywatelskiej i jej kandydatki. Zawsze to jednak coś, a coś jest lepsze od nic Ze swej strony proponuję zamieszczenie, nawet czegoś większego na stronie www.mamoferte.pl Serwis jest ogólnopolski i z pewnością trafi do większej rzeszy ludzi Niech by to była jakaś moja mała cegiełka w propagowanie optymalnego żywienia.
|
|
|
|
|
|
|
maf
Go
|
Na q4 jest ok, tylko dlaczego jest tam Domicela a nie Tomasz. I jeszcze jakies "pohulankii". To zle sie kojarzy.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Zrobić to - nikt, narzekać - wszyscy...
|
|
|
|
|
|
|
maf
Go
|
Buton raczej, a nie baner - faktycznie został umieszczony na stronie nieco niefortunnie i zlewa się z butonem wyborczym Platformy Obywatelskiej i jej kandydatki. Zawsze to jednak coś, a coś jest lepsze od nic Ze swej strony proponuję zamieszczenie, nawet czegoś większego na stronie www.mamoferte.pl Serwis jest ogólnopolski i z pewnością trafi do większej rzeszy ludzi Niech by to była jakaś moja mała cegiełka w propagowanie optymalnego żywienia. Ja moge na swojej stronie, ktora ma (kurcze nie wiem, tysiac albo kilka tysiecy odslon dziennie) zamiescic poparcie dla Tomasza. Bo forum to tzw dupa. Wiec jak ma to wygladac, fota? tekst? link? ... Jestem do dyspozycji
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A ja mogę zareklamować naszego Tomasza na blogu Teresy. Chyba mi pozwoli... tam jest sporo odsłon...
|
|
|
|
|
|
|
maf
Go
|
Wlaasciwie to nic nie szkodzi wykupic domene tomaszkwasniewski.pl i ja wypozycjonowac na wybory. Pozycjonowanie to pryszcz. Taka moja propozycja.
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
A ja mogę zareklamować naszego Tomasza na blogu Teresy. Chyba mi pozwoli... tam jest sporo odsłon... Pewnie ze mozesz ale ile innych ludzi oprócz CIEBIE tam wchodzi ??? dziennie ??
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Każda inicjatywa propagowania Diety Optymalnej jest ważna! Można to robić już dziś. Jeśli zaś chodzi o mnie, to bardzo proszę postępować zgodnie z Kodeksem Wyborczym i wstrzymać się do dnia ogłoszenia List Wyborczych przez PKW! Każdy głos jest ważny! PS Sławku, mam nadzieję, że zobaczymy się 8-go października w Ciechocinku? Mam nadzieję, że skorzystasz z noclegu?
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Każda inicjatywa propagowania Diety Optymalnej jest ważna!
Panie Tomaszu, mnie WordPress informuje o liczbie osób jakie z blogu kuchnia stachurska (po linkach) udaje się na stronę dr-kwasniewski.pl . Pan też ma takie informacje?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Dziękuję za informację
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Dodam, że tendencja wejść z Pani strony internetowej jest wzrostowa. Gratuluję!
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Tendencję tę widać po wszystkich otwieranych linkach. Przyznaję, że mam za najbardziej interesujące właśnie otwieranie prezentowanych na blogu linków. Przyjmuję, że to wynika z zaufania do rzetelności prezentowanch na blogu treści i cieszy, że jest wzrost. Bywają dni że tych "podaj dalej" w sumie jest ponad sto, a to "młody" blog, no i linków na nim sporo. Taki model.
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
mam nadzieję, że zobaczymy się 8-go października w Ciechocinku? Mam nadzieję, że skorzystasz z noclegu?
No widzę że bede musial sie stawic mam sam rezerwować czy masz jakąś pule ??
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Sławku, przekazałem tylko informację do wiadomości na Forum. Nie jestem zaangażowany z oczywistych względów w organizację Pikniku. Ale znając Pana Tadeusza Suchowieckiego gwarantuję, że organizacja będzie perfekcyjna.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
W sobotę 20-go sierpnia br. udzieliłem wywiadu telewizji z Ostrowa Wlk... http://tvproart.pl/tvonline/obejrzyj/3814/Wydarzenia/2011-08-23 - od 4min.27s. Trochę mało jak na pięć minut wywiadu. Bardzo dobrze, że Pan Prezydent Komorowski zawetował tę ustawę o GMO, bo trzeba ją napisać od nowa. Problem GMO musi być dokładnie skodyfikowany, aby uniknąć sprzeczności i furtek. PS wcześniej ładnie zaprezentowała się w temacie Pani dr Agata Płowecka.
|
|
|
|
|
|
|
|