administ
Go
|
Szanowni Państwo, mam zaszczyt poinformować zainteresowane osoby, że w dniu 8 października 2011r. odbędzie się Uroczyste otwarcie "Arkadii" Ciechocinek Państwa Hanny i Tadeusza Suchowieckich w nowej siedzibie, połączone z Piknikiem Optymalnym. Wszystkie zainteresowane osoby wkrótce mogą uzyskać informację bezpośrednio od Pana Tadeusza Suchowieckiego, w Biurze Ogólnopolskiego Stowarzyszenia im. Adama Jany, we wrześniowym Miesięczniku OPTYMALNI oraz na stronach internetowych: http://optymalni.org.pl/ i http://dr-kwasniewski.pl/?id=2&cat=1 serdecznie zapraszam Tomasz Kwaśniewski
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Prawie się zbiega z Wyborami, ładnie pasuje...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
To nie ma nic wspólnego z Wyborami! To jest Spotkanie Optymalnych z wyjątkowej okazji. Istnnieje jednak możliwość noclegu do dnia następnego.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To nie ma nic wspólnego z Wyborani!
Na pewno Państwo Suchowieccy nie otwierają nowej arkadii przez Wybory - co nie zmienia faktu, że ładnie pasuje...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Przecież jedno z drugim nie koliduje. Od ósmego do dziewiątego wieczór to można w wiele miejsc zdążyć. A można dziewiątego również głosować w Ciechocinku, tyle że w swoim miejscu zamieszkania trzeba wziąć stosowne zaświadczenie. W Urzędzie Miasta lub Gminy wystawią każdemu na życzenie.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Tak! Choć na stronie Państwa Suchowieckich nie znalazłem wzmianki o nowej siedzibie.
|
|
|
|
|
|
|
temida135
Go
|
Połączmy przyjemne z pożytecznym!
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
No pewnie!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Tak! Choć na stronie Państwa Suchowieckich nie znalazłem wzmianki o nowej siedzibie. Wzmianka już jest. Fajnie
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Ale nie ma podanego nowego adresu Jakoś trafimy.
|
|
|
|
|
|
|
BACA
Go
|
Szkoda że to tak daleko od smoka wawelskiego. Przydał by się taki obiekt w Krakowie.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ale nie ma podanego nowego adresu Jakoś trafimy. Wkrótce będzie. np. we wrześniowym magazynie. Domyślam się.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Można zadzwonić do Państwa Suchowieckich...dla chcącego.......
|
|
|
|
|
|
|
temida135
Go
|
Witam serdecznie! Chciałam zapytać , czy ktoś wybiera się 24.09 i 25.09 do" Rajculi". Miło byłoby spotkać kogoś z forum.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Będzie kilka osób z Forum. Też postaram się dojechać na czas.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja się wybieram...Będzie mi bardzo miło poznać Ciebie "temida135"...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja jadę dzień wcześniej, żeby się nie spóźnić...
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
Ja jadę dzień wcze¶niej, żeby się nie spóĽnić... Ale będziesz w "Rajculi" dzień wcześniej czy tylko w Ciechocinku ??
|
|
|
|
|
|
|
|