administ
Go
|
Szanowni Państwo, dziś (26-08-2011r.) o godzinie 11.00 dokonano rejestracji listy SLD kandydatów do Sejmu RP OW nr 5 w Delegaturze Krajowego Biura Wyborczego w Toruniu w której uczestniczyłem. Przed rejestracją odbyła się konferencja prasowa z udziałem Władz Wojewódzkich SLD i Kandydatów. Tomasz Kwaśniewski
|
|
|
|
|
|
|
Malgosia
Jr. Member
wiadomoci: 2887
|
Szanowny Panie Kandydacie na Posła RP, proszę o informację jakie działania wspierające mogą podjąć Wyborcy, aby były owocne i zgodne z Ordynacją Wyborczą. Wielu Optymalnych chce działać w kampani. Szczególnie napisz czego nie wolno, aby przypadkiem nie zaszkodzić. Powodzenia............
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Szanowni Państwo, dziś (26-08-2011r.) o godzinie 11.00 dokonano rejestracji listy SLD kandydatów do Sejmu RP OW nr 5 w Delegaturze Krajowego Biura Wyborczego w Toruniu w której uczestniczyłem. Przed rejestracją odbyła się konferencja prasowa z udziałem Władz Wojewódzkich SLD i Kandydatów. Tomasz Kwaśniewski
Czyli milowy krok do przodu. Powodzenia życżę i kciuki trzymam
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Tylko nie trzymaj ich w dniu wyborów, bo niewygodnie Ci będzie głosować...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Zadbaliście o parytety... Ładnie prezentujesz się w tych dłuższych włosach...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Dziękuję! To ważne, by godnie reprezentować Optymalnych. Stowarzyszenie musi się dynamicznie rozwinąć!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Tak to już jest, że aparycja jest też istotna...szczególnie dla tych, którzy polityką się nie interesują a głosują...
|
|
|
|
|
|
|
temida135
Go
|
Szanowny Panie Tomaszu, cieszę się bardzo, że podjął Pan decyzje startu w wyborach jest Pan nadzieją dla Optymalnych i Polski. Mieszkam na Śląsku i nie mogę zagłosować na Pana, ale trzymam mocno kciuki - to się uda. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Szanowna Pani! Właśnie o wynik na Śląsku, dzięki Wam Optymalnym, byłbym zupełnie spokojny. Ale na Kujawach, każdy głos się liczy.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No to jadziem na Kujawy...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...cała paka rusza... w październiku...
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Tobie łatwo mówić, bo masz z Trójmiasta do Grudziądza autobhane i tylko 120km!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie mądruj się. Ty masz do Paniówek bliziutko a i tak nie jedziesz... A z tym Grudziądzem to zgadłeś. Właśnie tam chcę jechać...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Tobie łatwo mówić, bo masz z Trójmiasta do Grudziądza autobhane i tylko 120km! Ty masz samochód z klimą, to możesz trochę dalej jechać... Co się nie robi dla idei...?
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
"Każdy wyborca ma prawo głosować poza miejscem stałego zameldowania. Kartkę do urny mogą też wrzucić osoby bez meldunku. By było to możliwe trzeba jednak złożyć wniosek o dopisanie do spisu wyborców. Składa się go w urzędzie gminy odpowiednim dla miejsca czasowego pobytu. Uwaga, termin składania takich wniosków mija..... Tak było w 2007, czy ktoś zna bardziej aktualne dane? Bo może "Śląsk" nie będzie argumentem?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ciekawe czy taki wniosek można złożyć w formie elektronicznej...
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
A z tym Grudziądzem to zgadłeś. Właśnie tam chcę jechać... Ja zagłosuję w Lubieniu Kujawskim...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To jest miejscowość najbliższa - jadąc ze Ślaska?
|
|
|
|
|
|
|
|