Autor
|
Wtek: Rejestracja listy! (Przeczytany 88171 razy)
|
Radzio
Go
|
Jedno jest pewne niezależnie od tego co myslimy o szansach wyborczych kandydata trzeba jechac i zagłosować. Gdybym tego nie zrobił wszystko co tu wczesniej napisałem było by zwykłą dziecinadą! (wolałbym napisać dobitniej, ale mam włączone samoograniczenie ) To ja napiszę dobitniej- niezwykłą dziecinadą. Po co się samo.. coś tam. I tak dla pokrzepienia ogółu..... ... Uważam, że jest to doskonały sprawdzian na przyszłość. Dziękuję "Blackend" za przychylność i życzenia.
Dla nas to też jest sprawdzian na przyszłość. I na przykładzie "mafa" wybacz A coz za problem, zeby 10 tys optymalnych pojechalo do Ciechocinka obejrzec teznie? Ja juz obcykalem polaczenie. ....
A zaledwie miesiąc temu ... Nie czytalem linka. Teraz przeczytalem(jestes na liscie). Jestem za. Ale niestety mieszkam w poznanskim i nie bede mogl cie poprzec.
I to jest krzepiące, przynajmniej dla mnie i przynajmniej tu, na tym forum.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
... Dla nas to też jest sprawdzian na przyszłość. ...
Napisałem trochę po uzurpatorsku, przepraszam i wnoszę o poprawkę... Dla mnie to też jest sprawdzian, na przyszłość.
|
|
|
|
|
|
|
maf
Go
|
... Dla nas to też jest sprawdzian na przyszłość. ...
Napisałem trochę po uzurpatorsku, przepraszam i wnoszę o poprawkę... Dla mnie to też jest sprawdzian, na przyszłość. Ja chcialem uzupelnic. Zapowiedzialem juz 3 wyborcom (Oli, Ewie i sobie) wycieczke do Ciechocinka. Ale, lista jest ciekawa bo na niej jest 2 kandydatow, z ktorych jednego znam z mediow i drugiego? wlasciwie nie znam. Domicela sie nie liczy, nie znam. W poznaniu nie ma kandydatow ktorych bym znal. Ola glosuje na liste czyli 3 i jest jej obojetny chyba kandydat i okreg. Ja tez na 3, ale kandydat nie jest mi obojetny. Musze poznac jego przynajmniej cele. To narazie tyle, co chcialem dodac w watku o Kujawsko-pomorskim
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
"maf" mogę ci obiecać, że będzie się odbywać raz w miesiącu konferencja prasowa w Sejmie, na temat postępów szerokiego wdrażania Diety Optymalnej w leczeniu cukrzycy i innych chorób, pod warunkiem, że uzyskam mandat poselski.
PS ciekawe ile jest np: cukrzyków w 5 Okręgu Wyborczym, którzy chcieliby i mogliby wyzdrowieć? Do Państwa apel! Chcecie się pozbyć cukrzycy - proszę głosować na Kandydata na Posła z Listy 3, pozycja 22 - Kwaśniewskiego Tomasza.
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Może i prorok... kto to wie? Ładną wizytówkę ma Tomasz na liście kandydatów. Ale na zdjęciu nie podobny do siebie...
|
|
|
|
|
|
|
|
kangur
Go
|
Wg mojego niucha, to zajadly przeciwnik ZO pan Slonecki.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...mocne oświetlenie czy nasłonecznienie...
|
|
|
|
|
|
|
temida135
Go
|
"maf" mogę ci obiecać, że będzie się odbywać raz w miesiącu konferencja prasowa w Sejmie, na temat postępów szerokiego wdrażania Diety Optymalnej w leczeniu cukrzycy i innych chorób, pod warunkiem, że uzyskam mandat poselski.
PS ciekawe ile jest np: cukrzyków w 5 Okręgu Wyborczym, którzy chcieliby i mogliby wyzdrowieć? Do Państwa apel! Chcecie się pozbyć cukrzycy - proszę głosować na Kandydata na Posła z Listy 3, pozycja 22 - Kwaśniewskiego Tomasza.
To jest konkretny program,wyleczenie tylko cukrzycy dało by ogromne oszczędności dla nas podatników. Dość marnotrawienia naszych pieniędzy, o to między innymi musimy walczyć i pojechać na Kujawy.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja uważam, że jeżeli ktoś z nas nie zagłosuje na Tomasza to nie powinien się mianować Optymalnym...chyba, że naprawdę nie może...
|
|
|
|
|
|
|
temida135
Go
|
Ja uważam, że jeżeli ktoś z nas nie zagłosuje na Tomasza to nie powinien się mianować Optymalnym...chyba, że naprawdę nie może... Dlatego musimy się zorganizować. Mam nadzieje , że w Rajculi podyskutujemy na ten temat.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Na pewno...
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Szanowny Panie Kandydacie na Posła RP, proszę o informację jakie działania wspierające mogą podjąć Wyborcy, aby były owocne i zgodne z Ordynacją Wyborczą. Wielu Optymalnych chce działać w kampani. Szczególnie napisz czego nie wolno, aby przypadkiem nie zaszkodzić. Powodzenia............
Rzeczywistość pokazała ile to oznacza "wielu ... che działać", a ilu działało.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Szanowny Panie Kandydacie na Posła RP, proszę o informację jakie działania wspierające mogą podjąć Wyborcy, aby były owocne i zgodne z Ordynacją Wyborczą. Wielu Optymalnych chce działać w kampani. Szczególnie napisz czego nie wolno, aby przypadkiem nie zaszkodzić. Powodzenia............
Cześć Gosiu. ... Tobie przede wszystkim, boś mądra babeczka.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Ja tam nie dzialalem.... Swego ,ptfu twego Radzio przyjaciela tak narazac na utrate zdrowia na ciele i umysle nie bylbym w stanie Ja uwa¿am, ¿e je¿eli kto¶ z nas nie zag³osuje na Tomasza to nie powinien siê mianowaæ Optymalnym...chyba, ¿e naprawdê nie mo¿e...
|
|
|
|
|
|
|
Malgosia
Jr. Member
wiadomoci: 2887
|
Cześć Gosiu. ... Tobie przede wszystkim, boś mądra babeczka. Radziu, nie taka mądra, bo nie wiem dlaczego odkopałeś ten wątek; archeolog forumowy.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Radzio sonduje elektorat, bo chyba startuje na jesień na Wiejską...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|