administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A zegar też otrzymałeś?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Tak, ale mój czas jeszcze nie nadszedł. Choć to już nie przedbiegi, a finał, to niezależnie od wyniku już wygraliśmy! Od Wyborców zależy teraz, czy postawią optymalnie kropkę nad "i".
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dlaczego już jest zwycięstwo niezależnie od wyników? Nie rozumiem...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Bo moją decyzją kandydowania zmobilizowałem Optymalnych od Pomorza, Wieklopolskę, Kujawy, przez Małopolskę po Śląsk! To dobrze rokuje OSO na przyszłość, bo Ogólnopolskie Stowarzyszenie Optymalnych im. Adama Jany jest najważniejsze!
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
A jakie okolice Piły znasz najlepiej? Poligon czołgowy wojskowej samochodówki... To bardzo miłe przeżycie dla mnie było w połowie lat siedemdziesiątych - szkolenie na T-34 SUPERRRRRR! Innych miłych przeżyć w tym mieście nie miałeś w tym czasie?
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Tylko gdzie? Renia to ma dobrze
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Bo moją decyzją kandydowania zmobilizowałem Optymalnych od Pomorza, Wieklopolskę, Kujawy, przez Małopolskę po Śląsk! To dobrze rokuje OSO na przyszłość, bo Ogólnopolskie Stowarzyszenie Optymalnych im. Adama Jany jest najważniejsze!
Potrzebna jest nam mobilizacja, integracja i wspólne, skuteczne działanie...Przez te Wybory będzie można się przekonać, czy na Optymalnych można polegać...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A jakie okolice Piły znasz najlepiej? Poligon czołgowy wojskowej samochodówki... To bardzo miłe przeżycie dla mnie było w połowie lat siedemdziesiątych - szkolenie na T-34 SUPERRRRRR! Innych miłych przeżyć w tym mieście nie miałeś w tym czasie? A co może być milszego dla faceta niż poligon wojskowy...
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Innych miłych przeżyć w tym mieście nie miałeś w tym czasie? A co może być milszego dla faceta niż poligon wojskowy... No, ja mam nadzieję, że coś jednak by się znalazło
|
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Na tych zajawkach przynajmniej kilku panów widziałam w czerwonym krawacie ;(
|
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Proszę mi zatem przybliżyć wiek, wzrost i wagę A...i czy jakieś inne znaki szczególne są widoczne???
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Kliknij na zdjęcie to się powiększy...
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Oki, chyba już załapałam W prawdzie najbardziej rzucają się w oczy te czerwone koszulki, ale zaraz przy nich jeden, jedyny czerwony krawat
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Innych miłych przeżyć w tym mieście nie miałeś w tym czasie? No miałem, ale grochówka i strzelanie do celu, to najlepiej pamiętam z Piły...
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Tak, ale mój czas jeszcze nie nadszedł. Choć to już nie przedbiegi, a finał, to niezależnie od wyniku już wygraliśmy! Od Wyborców zależy teraz, czy postawią optymalnie kropkę nad "i". Na Śląsku byłby wynik pewny!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A jakie okolice Piły znasz najlepiej? Poligon czołgowy wojskowej samochodówki... To bardzo miłe przeżycie dla mnie było w połowie lat siedemdziesiątych - szkolenie na T-34 SUPERRRRRR! Taaa Piękne czasy. T-54 od lat pięćdziesiątych w seryjnej produkcji na terenie Śląska, a w Pile na t-34 szkolili.
|
|
|
|
|
|
|
|