administ
Go
|
No jak to? Przecież z okazji święta gęsiny w tym roku Optymalni w Sejmie będą!
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No jak to? Przecież z okazji święta gęsiny w tym roku Optymalni w Sejmie będą! Żeby udowodnić, iż Optymalni nie gęsi, iż swój język mają...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A tego to nie wiem, bo ten w czerwonym krawacie nic nie powiedział! Musi coś ukrywa wyłącznie dla siebie!
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Wątpię, bo woli las!
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Wątpię, bo woli las! Czyli Natura zawsze wygrywa... prędzej czy później...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A las jest piękny tego roku i jeszcze ciepło będzie za dnia...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A u nas ponoć są wilki w lesie i nie bardzo mnie tam ciągnie (nie tak jak wilka... )
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Wątpię, bo woli las! Ale bażanty nie rosną w samym lesie, a na jego obrzeżach. Dalej w lesie jest (znaczy będzie - w moich planach) więcej żywności zdatnej do jako takiej nudnej egzystencji. A! I przypomniałem sobie. Opieczone z jednej strony ziemniaki to też hołd, podobnie jak jabca i inne pieszyste, skierowany ku utraconej Mądrości.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A las jest piękny tego roku i jeszcze ciepło będzie za dnia... Sejm o tym wie? Bo prości wiedzą.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
W mordkę jeża, w lesie mi autokorekta miesza szyki! Nie konserwować, a konwersować miało być! A do tego wzrok już nie ten! Strach pomyśleć, co by było z soczewkami, gdybym Ojca nakazów w żywieniu nie słuchał! A przecież taki młody jeszcze jestem!
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
AAAAAAAAAAAAAA! No piękny jest, ale oni o tym nie wiedzą, bo w ławach non stop siedzą, albo w aucie!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
W mordkę jeża, w lesie mi autokorekta miesza szyki! Nie konserwować, a konwersować miało być! A do tego wzrok już nie ten! Strach pomyśleć, co by było z soczewkami, gdybym Ojca nakazów w żywieniu nie słuchał! A przecież taki młody jeszcze jestem! Nie robi to specjalnej różnicy
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...czy konserwować, czy konwersować?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A do tego wzrok już nie ten! Strach pomyśleć, co by było z soczewkami, gdybym Ojca nakazów w żywieniu nie słuchał! A przecież taki młody jeszcze jestem! Chyba nie jest tak źle z Twoim wzrokiem, bo nie zakładasz okularów nawet do czytania...
|
|
|
|
|
|
|
|
|