administ
Go
|
A do tego wzrok już nie ten! Strach pomyśleć, co by było z soczewkami, gdybym Ojca nakazów w żywieniu nie słuchał! A przecież taki młody jeszcze jestem! Chyba nie jest tak źle z Twoim wzrokiem, bo nie zakładasz okularów nawet do czytania... No właśnie! Tylko cyrylica mi wzrok bardziej szarpie.
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Pojętny ten (PLUm), szybko się uczy.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Radzo! ...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Długa podróż przed nami...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Radzo! ... Radzo sobie, czy o sobie.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A co, żywienie może coś zmienić w tej materii? A! Przypomniałem sobie. Kiedyś, Twój imiennik napisał mądre zadanie na tym forum i o tym forum- że dobrze myślał. Jak teraz myślisz, zmieniło się u niego coś? Czy uległ perswazji, że "się nie da", tylko po to co by przed szereg przedwcześnie nie wyłaził i dał szansę biedzie- dobrze się umościć?
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ty mi tu nie o "nie wiem" pisz, ale jak Ci myśl podpowiada. Napisz, a ja w mig zrozumiem, czego nie chcesz wiedzieć. Za "socjalizmo-toalizmo-faszyzmo"-komuszo-teolizmem nie przepadałeś, a teraz. W co, wobec tego wierzysz? Bo ja w nic. Przy założeniu, że Człowiek to "nic". Ala i ta "wiara" może mi upaść.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
No ale ja wcześniej w nic i teraz w nic w kwestii wiary, wolność ma być (dosłowna), a każdemu będzie dobrze.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Wolność dosłowna to proces przekształcania świadomości osobników ziemskich najlepiej w nią uposażonych, czyli Świadomości Ludzkiej. Potem zmian doświadczą kolejne Stworzenia. To proste do wykonania i w dodatku bez potrzeby zbrojenia się. Radzio Pierwszy Lepszy Dobrze tak będzie każdej Istocie na tej (nie tylko naszej) Planecie? Żywność to wstęp- mój Przyjaciel to wie, a i ja się z tego cieszę.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|