administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Skromność nie pozwoliła...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Optymalni działają...
|
|
|
|
|
|
|
maf
Go
|
Ja akurat Palikota lubie za niekonwencjonalnosc. Ale zdaje sie , ze byl w parti rzadzacej, w PO? Czas na zmiany. Lista nr 3.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Dziękuję Mam tak trudno z czasem, że wczorajszego dnia nie mogę dogonić. A jeszcze i wyjeżdżałam do Londynu, co też zajęło mi chyba 12 dni, więc zaległości się namnożyło.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Ja akurat Palikota lubie za niekonwencjonalnosc. Ale zdaje sie , ze byl w parti rzadzacej, w PO? Czas na zmiany. Lista nr 3.
Palikot wyszedł z PO, bo co robił to jakby zbędnie skoro poszło do zamrażarki. I poszedł na "swoje". Fakt, że zdołał zarejestrować listy we wszystkich 41 okręgach (wymagane jest 21) dowodzi jego zdolności przywódczych i organizacyjnych, czyli istotnych. Też jest zdania, że czas na zmiany.
|
|
|
|
|
|
|
adamel
Go
|
Prawdą jest, ze swego czasu p. Palikot wzbudzał we mnie ambiwaletne odczucia, jednakowoż trochę zaimponował mi, wypisując się z PO. Mam nadzieję, że ma dość szczere intencje... Pieniądze już w końcu ma, może naszło go na filantropię?
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
kristan
Go
|
Szczerze gratuluję. Nie ważna , w tym momencie , jest opcja polityczna. Najważniejszy jest przekaz Wiedzy Dra Kwaśniewskiego jak najszerszej grupie ludzi , jakże zgubionej w obecnej sytuacji medialnej.
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
W każdej opcji politycznej są tacy, co wiedzą kto to jest dr Kwaśniewski, dlatego Pan Tomasz zawsze ma wszystkie drzwi otwarte!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
....Też jest zdania, że czas na zmiany.
Przynajmniej w tym panuje zgodność przedwyborcza. W każdej opcji politycznej są tacy, co wiedzą kto to jest dr Kwaśniewski, dlatego Pan Tomasz zawsze ma wszystkie drzwi otwarte!
Od dawna wiedzą?
|
|
|
|
|
|
|
|
adamel
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Sondaże można sobie pooglądać, ale ... Dopiero za dwadzieścia dni będzie wiadomo.
|
|
|
|
|
|
|
adamel
Go
|
Oczywiście, że tak, ale świadczy to albo o kolejnej manipulacji sondażami, albo o tym, że może się coś w naszym cyrku zmienić...
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja uważam, że sondaży przedwyborczych w ogóle nie powinno być. Po pierwsze mogą one być nieuczciwie zrobione, a po drugie zwiększają poparcie dla partii najwyżej się klasyfikujących. Niewielu chce głosować na kandydata partii, ktora nie ma żadnych szans...
|
|
|
|
|
|
|
adamel
Go
|
Swego czasu wspominałem o manipulacyjnej roli sondaży politycznych.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Tak, to jest ich główna rola...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale z drugiej strony sondaże to pewnego rodzaju komunikacja ze społeczeństwem.
|
|
|
|
|
|
|
|