temida135
Go
|
Dzień dobry! Właśnie wróciłam z Jubileuszu Miesięcznika Optymalni,który odbył się w Paniówkach w "Rajculii. Było miło ,wesoło i jak zawsze twórczo. Spotkania Optymalnych zawsze dają nową energię do działania,dowiedzieliśmy się o wielu ciekawych i pożytecznych projektach, które Stowarzyszenie Optymalnych im. Adama Jany w Jaworznie zamierza realizować. Jest to coś na co wiele ludzi nie tylko Optymalnych czeka od lat. Następną okazją do radości jest fakt kandydowania Tomasza Kwaśniewskiego do Sejmu RP. Nigdy wcześniej nie mogliśmy dokonać "optymalnego wyboru", dzisiaj jest taka szansa - organizujmy się i nie traćmy już czasu bo to od nas będzie zależeć, kiedy usłyszą o nas na Wiejskiej.
PS. Cieszę się bardzo, że na spotkaniu tym poznałam parę osób z tego forum. Pozdrawiam i życzę szczęśliwego powrotu do domu.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Było super Dziękuję wszystkim bez wyjątku! (nie wymieniam aby nikogo nie pominąć),których miałem okazję poznać i porozmawiać na wiele około optymalnych i nie tylko tematów Pozdrawiam czytających i nieczytających Blackend
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Już szczęśliwie dotarłem do domu. Teraz muszę zdać relację i przekazać Tacie Wasze życzenia. Późnej napiszę trochę więcej. Wszystkim obecnym serdecznie dziękuję za to, że mogliśmy być razem!
|
|
|
|
|
|
|
sewero
Go
|
Z niecierpliwoscia czekamy na relacje ze spotkania.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Było suuuuuuuper...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Reniu to opisz to suuuuuper
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Pogoda nam dopisała cudownie. Nastrój też był cudny -wesoły, optymistyczny i uroczysty. Jorusie nas rozbawiły i rozruszały... Podobały mi się najbardziej wypowiedzi, które były spontaniczne i o własnych doświadczeniach z DO. Pani z zarządu muzeum o takie wypowiedzi poprosiła, aby zapoznać się z tematem...Nawet łza w oku mi się zakręciła przy wypowiedzi Pani dziennikarki z Czchowa. Opowiadała ona o swojej córeczce z zespołem Downa...
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
"renia" jesteś wspaniałą Kobietą. Wybaczcie, ale nie miałem śmiałości się przyznać Wam, że to ja - WojciechS. Uszy miałem zaktyte... Tak jak napisała "renia", było super, tylko "u" po "s" dodała zbyt mało!
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A rozmawialiśmy ze sobą? Bo ja nie wszystkich znam, z którymi rozmawiałam...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Wczoraj zwiedzaliśmy muzeum energetyki. Panowie byli tymi eksponatami bardzo zainteresowani, a ja z "temidą135" plotkowałyśmy z tyłu i nie pozwalałyśmy spokojnie zainteresowanym słuchać przewodnika... Jedyne co mnie zainteresowało, to stare radia i telewizory oraz "droga" od maszyny do pisania do komputera. Jedno pomieszczenie było śmieszne... tam był taki wisielec - kukła. Nie dość, że wisiał, to jeszcze pieścili go prądem... biedaczysko... Mam zdjęcia, trochę ich Wam pokażę, ale coś nie mogę ich przerzucić do komputera...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
"renia" jesteś wspaniałą Kobietą.
Dzięki. Ale może mnie pomyliłeś z kimś...
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Dzięki. Ale może mnie pomyliłeś z kimś... Ciebie nie da się pomylić!
|
|
|
|
|
|
|
temida135
Go
|
Witam Wszystkich śmiałych i nieśmiałych!
Byłam tu z rana sprawdzić tylko, czy dojechaliście szczęśliwie do domu, potem zasiadłam przy telefonie dzwoniąc do osób z którymi łączył nas kiedyś wspólny cel. Poinformowałam ich o wszystkim co się w ostatnich tygodniach dobrego dla Optymalnych wydarzyło. Myślę, że przemyślą to wszystko i staną na wysokości zadania.
Reniu Nie dokończyłyśmy wiele tematów to plotkowanie to było dopiero preludium ważne ,że jesteś przyjdzie na to czas. Wojciechu S Brakowało nam Ciebie, mogłeś chociaż puścić oczko do którejś z nas.
Zostawiam Was bo muszę jeszcze zadziałać optymalnie.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Reniu Nie dokończyłyśmy wiele tematów to plotkowanie to było dopiero preludium ważne ,że jesteś przyjdzie na to czas.
Bardzo cieszy mnie taka perspektywa. Od Ciebie czułam ciepłą, optymalną energię i ...przyjdzie na to czas, w końcu jesteśmy młode i nieraz jeszcze na pewno się spotkamy...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Wojciechu S Brakowało nam Ciebie, mogłeś chociaż puścić oczko do którejś z nas.
Może nie potrafi... ale może potrenować do następnego zjazdu...to się robi tak
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
W Rajculi nic nie wiedziałem, że jesteś też temido135. Pewnie nie puściłbym oczka, bo nie mam śmiałości do kobiet...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Wrócę jeszcze do tej pozytywnej energii...ją czuć od wszystkich prawdziwych Optymalnych...A przoduje w tym nasz Prezes Bogdan Tkocz. On uśmiecha się nie tylko buzią, ale i oczami i całą twarzą. Zaraża nas wszystkich swoją niepożytą energią i optymizmem. Dla Niego nie ma rzeczy niemożliwych. Są najwyżej takie, które nie powiodą się za pierwszym, razem...ale na pewno się powiodą...
|
|
|
|
|
|
|
|