Blackend
|
Kampania wyborcza w pełni, a u nas coś cicho na ten temat Mamy na forum aż dwóch kandydatów więc jest okazja aby naród poinformował ich czego sobie życzy. Kandydat (nr 22) deklaruje, że jego celem jest promocja ŻO - no bardzo szlachetne, jak najbardziej popieram, ale...(uwielbiam ale ) skoro już tam będzie to może zechciałby popracować (zalobbować?) także nad innymi problemami (takimi małymi, a jakże dla nas malutkich ważnymi). To samo dotyczy kandydatki (nr 3) Wątek celowo umieszczam w dziale Kawiarenka ponieważ jest niewidoczny dla niezarejestrowanych to raz , a dwa to traktuję ten temat zabawowo bo i tak w to nie wierzę A więc, do klawiatury i piszcie co wam na żołądku leży to jest nasz czas! Każdy głos się liczy!
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Ja chcem tanich jajek, mięsa, słoniny, śmietanki i masła...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...traktuję ten temat zabawowo bo i tak w to nie wierzę Nie wierzysz w to, że nasi Kandydaci spełnią nasze postulaty?, czy nie wierzysz, że dostaną odpowiednią liczbę głosów...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
W obecnym "układzie" nie wiele zdziałają z nie ich winy.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Zawsze więcej niż nic...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ja chcem tanich jajek, mięsa, słoniny, śmietanki i masła... Tak jak i ja Czyli generalnie w sprawie polityki rolnej postuluje drodzy kandydaci aby Polska była krajem kowboi, a nie rolników
|
|
|
|
|
|
|
temida135
Go
|
Życzenie będzie spełnione jak mój kandydat nr 22 uzyska mandat.
Nasuwa mi się złota myśl, która akurat pasuje do tego tematu.
"Szlachetny człowiek wymaga od siebie prostak od innych"
Nisko Kazandzakis
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
"Są rzeczy, których od siebie nie wypada wymagać. Od innych i owszem!" WojciechS...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Nasuwa mi się złota myśl, która akurat pasuje do tego tematu.
"Szlachetny człowiek wymaga od siebie prostak od innych"
Nisko Kazandzakis
Dobre Nawet nie mam odwagi polemizować
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
jerzy555
Go
|
a mnie się marzy aby nikt z biznesmenów nie wpadł nagle na pomysł aby czerpać zyski z produktów optymalnych....wszystko tak strasznie drożeje ostatnio że aż głowa boli na myśl że najtańsze żarcie niedługo może być luksusem dla wszystkich ludzi
|
|
|
|
|
|
|
|
jerzy555
Go
|
u nas sporo ziemi dookoła Piotrkowa, nawet tanio na zadupiu można nabyć więc też się wyniosę na wieś i będę hodować kury
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To będzie życie jak w Madrycie...
|
|
|
|
|
|
|
jerzy555
Go
|
To będzie życie jak w Madrycie... mój kolega właśnie jest na etapie wyprowadzki na wieś Krzyżanów 8km od Piotrkowa i właśnie on załatwia mi jajka wiejskie po 60 groszy. Są bardzo smaczne, nareszcie mam prawdziwe wiejskie jaja do jedzenia
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja naprawdę poważnie myślę o wyprowadzeniu się na wieś tak za jakieś... 8 lat a może mniej...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Niedługo zacznie się okres grzewczy i znowu będę miała okropne powietrze, że okna nawet nie można otworzyć...
|
|
|
|
|
|
|
jerzy555
Go
|
Niedługo zacznie się okres grzewczy i znowu będę miała okropne powietrze, że okna nawet nie można otworzyć... noooo.....skąd ja to znam....ludzie jakby mogli to by spalali w domach wszystkie śmieci!!! butle plastikowe i odzież!!! wszystko co się spali to spalają....nie ma bata na takich
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Właśnie u nas tak jest. Dymy z niektórych kominów to są nawet czarne, jak dawniej z lokomotywy. A ja nie mam odwagi, czy sama nie wiem czego...i nie dzwonię na straż miejską...
|
|
|
|
|
|
|
|