Gwidon
Go
|
...w Niemczech tez nikt nie chce tego paliwa E10 tankowac,nawet ci co maja samochody z niby przystosowanymi silnikami do tego paliwa, a wiekszosc ludzi posiada jeszcze samochody starsze absolutnie NIEPRZYSTOSOWANE do tego paliwa ...
|
|
|
|
|
|
|
kristan
Go
|
Fachowa merytoryczna dyskusja - gratulacje!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jesli paliwem ma byc etanol... ... to wyraźnie bym powiedzał, że to ma być etanol. Proszę sobie jeszcze raz posłuchać, a jeszcze lepiej obejrzeć, może uda się domyśleć o jakie biopaliwo chodzi.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Tyle pytań... Moim zdaniem zdałeś ten "test" celująco. Ja udzieliłabym na większość pytań taką samą lub podobną odpowiedź, ale przy GMO byłabym zdecydowanie przeciwna temu i głosowalabym za całkowitym zakazem wprowadzania takich roślin do upraw w Polsce - podobnie jak Niemcy, Francja, czy Szwajcaria...
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Ale nauczycieli to faktycznie trzeba zagonić do roboty!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
.... w celu dopisania do listy wyborczej w docelowym Okręgu Wyborczym, mija w piątek 7-go października.
Dziś podjąłem ostatnią próbę wypełnienia przestrzeni "bagażowej" mojego auta tymi, którzy mogą (bo słowo "chcą" jest stanowczo przedwczesne) odbyć podróż w "nieznane". Jadę sam, ale nie samotny . Pozostałych usprawiedliwiam...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mi też nie udało się nikogo zwerbować na Wybory. Też jadę sama...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A my jedziemy całą rodzinką - przy okazji mamy zaplanowną wycieczkę do Łęczycy i zwiedzanie piastowskiego zamku
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
do Łęczycy To nie zapomnijcie zahaczyć o Tum! Piękana kolegiata, gdzie Boruta pazury ostrzył...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Dzięki! Zastanawialismy się co by tu jeszcze, a tu proszę...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Tyle pytań... Moim zdaniem zdałeś ten "test" celująco. Ja udzieliłabym na większość pytań taką samą lub podobną odpowiedź, ale przy GMO byłabym zdecydowanie przeciwna temu i głosowalabym za całkowitym zakazem wprowadzania takich roślin do upraw w Polsce - podobnie jak Niemcy, Francja, czy Szwajcaria... Dziś na targu widziałem orzechy włoskie "Jacek". Zastanowiło mnie jaki powód miałaby Przyroda, aby namówić orzech włoski by "opakował" swoje nasiono w tak cienką i kruchą skorupkę. I wcale nie oceniam, czy GMO jest potrzebne, czy nie. Tak tylko przybłąkała się myśl.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
To jest więcej niż prawdopodobne!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
... Po co używać baby do orzechów... Brawo! Zadbałeś o parytet, ...wybieracie się razem?
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Reniu, Serce dla nielicznych Forumowiczów! (z liczebnością mogę jednak się mylić) Podpowiedz mi i ewentualnie pozostałym proszę, a nawet bardzo proszę. Czy wyrażenie woli uzyskania biernego prawa wyborczego, automatycznie obiera prawo posiadania czynnego prawa wyborczego? Umysłowi za bardzo nie ufam, a instynkt mi podpowiada, że Tomek ma kolejne zadanie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|