administ
Go
|
W tym roku pójdę pierwszy raz od 1989 na Wybory. Zagłosuję zgodnie z sumieniem - optymalnie. Bo każdy głos się liczy!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Możesz głosować na siebie samego? Chyba każdy kandydat tak robi...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
W tym roku pójdę pierwszy raz od 1989 na Wybory. Zagłosuję zgodnie z sumieniem - optymalnie. Bo każdy głos się liczy!
Ciekawe na kogo...
|
|
|
|
|
|
|
kangur
Go
|
Ciekawe na kogo... Pojdzie strzelic sobie w kolano.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie znasz się na żartach...
|
|
|
|
|
|
|
temida135
Go
|
Ja zwerbowałam 3 osoby do wyjazdu, natomiast od oddania głosu jest ich o wiele więcej. Mam jednak nadziej, że Kujawiacy staną na wysokości zadania i dokonają optymalnego wyboru.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ale nigdzie nie pisze, ...
Brawo! Każdy, kto ma choć zalążek mózgu, wie że masz Serce. Mam, to wiem. Nie znasz się na żartach... Jeżeli to był żart to po co się tłumaczysz??? I żeby nie było, że faceci nie mają mózgów. W tym roku pójdę pierwszy raz od 1989 na Wybory. Zagłosuję zgodnie z sumieniem - optymalnie. Bo każdy głos się liczy!
Potrzebowałem tej podpowiedzi ... na przyszłość. Niektórzy Starsi dobrze podpowiadają. A w jakim mieście pojawi się znak "Zorro"? Oczywiście pytanie nie wykracza poza zasady zachowania prawa do prywatności!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Pojdzie strzelic sobie w kolano.
Wiem, wiem "kangur". Samo moje kandydowanie wielu stanęło k-ością w gardle. Serdecznie im współczuję, przepraszam, ale to się już nie odstanie. OSO im. Adama Jany - Organizacja Pożytku Publicznego, ma swojego Kandydata na Posła! I wspólnie wiele jeszcze dokonamy dobrego, niezależnie od tegorocznych wyników Wyborów. PS W Eurowyborach wystartuję ze Śląska.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Tak! Śląska jestem pewien! Regina, przy okazji, jeśli będziesz głosować w Grudziądzu i nie tylko Ty, to bardzo proszę o to, abyście oddali swoje głosy na JACKA JANISZEWSKIEGO, niezależnego Kandydata na Senatora z Okręgu Wyborczego nr 12. To mój dobry kolega - http://www.kwwjackajaniszewskiego.plGwarantuję za tę Kandydaturę, bo razem byliśny w jednej grupie na studiach przez pięć lat!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To na ilu kandydatów się głosuje? Jeden głos jest na kandydata do Sejmu a drugi do Parlamentu - tak?
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jeden głos na Posła, jeden głos na Senatora. Będą osobne listy. Nie da się pomylić.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
DZIĘKUJĘ!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To ja Tobie też dziękuję za to, że kandydujesz w tych Wyborach i przynajmniej mamy optymalny wybór. Gdyby nie to, z pewnością w ogóle nie poszłabym głosować...
|
|
|
|
|
|
|
kangur
Go
|
Tak! Śląska jestem pewien! Regina, przy okazji, jeśli będziesz głosować w Grudziądzu i nie tylko Ty, to bardzo proszę o to, abyście oddali swoje głosy na JACKA JANISZEWSKIEGO, niezależnego Kandydata na Senatora z Okręgu Wyborczego nr 12. To mój dobry kolega - http://www.kwwjackajaniszewskiego.plGwarantuję za tę Kandydaturę, bo razem byliśny w jednej grupie na studiach przez pięć lat!No to kupa mosci panowie. Kupy nikt nie ruszy.
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
kangur
Go
|
Ja bym wolal miec posla, a nie kupe kandydatow.
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Twoje życzenie ciałem siem stanie... Wyśniło misiem to!
|
|
|
|
|
|
|
|