WojciechS
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
Masę trzeba w waleczek uformować i pokroic. Lub może w baloniki.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Też mam ochotę spróbować zrobić taki przysmak. Może w sobotę...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Też mam ochotę spróbować zrobić taki przysmak. Może w sobotę... No to ja, mam tylko ochotę , zjeść taki przysmak.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Czasami urozmaicenie jest wskazane...
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
No to podstawa... Czasami dobrze jest urozmaicić sobie życie...
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
Czy wyszło gotowanie przysmaku?
Ją czekam z połową już tylko orzechów. Czy komuś ta potrawa się udała.?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Przykro mi ale nie zrobiłam jej. Całkiem o niej zapomniałam... Dzisiaj będą u nas pączki wyśmienite, według spawdzxonego przepisu ( http://dr-kwasniewski.pl/?id=2&news=97) ale nie w moim wykonaniu. W przyszłą sobotę postaram się ten przysmak zrobić (jeśli nie zapomnę )
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
Czy wyszło gotowanie przysmaku?
Ją czekam z połową już tylko orzechów. Czy komuś ta potrawa się udała.?
...kiedys robilem ten przysmak,to tak jak u ciebie bylo to bardzo suche i chyba pochlo do MÜLL-a zdaje sie,ale mozna bylo z tego zrobic jakies orzechowe ciasto,zeby sie nie zmarnowalo,z tym rzepisem jest cos chyba nie tak,trzeba tam wlac z litr miodu,zeby to sie kupy trzymalo, albo 3 kg czekolady pozdro...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Wychodzi brak umiejętności kulinarnych, dlatego albo zrezygnować, albo wykonywać dokładnie za przepisem aż wyjdzie.
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
Wychodzi brak umiejętności kulinarnych, dlatego albo zrezygnować, albo wykonywać dokładnie za przepisem aż wyjdzie.
...totez zrezygnowalem ...
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
Annie na pewno James. Robiłam to dwa razy I mi nie wyszło. Po postawieniu na "ogień" trzeba grzac na full ? I ile czasu trzeba tak grzac. Oczywiście mam w pamięci mieszanie. Nie poddaje się bo mam na to wielką ochotę. Pozdrawiam
A poza tym ją raczej słodkości przed przejściem na dietę nie Gotowalam. Więc brak mi w tej kwestii doświadczenia. Mięsa wyc hodzą znakomicie
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
...gdzies byl przepis na trufle optymalne,to duzo szybsze i latwiejsze i tansze do zrobienia bylo,moze ktos pamieta to wrzuci ten przepis albo linka ...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Przygotowuję scenariusze do programów kulinarnych w telewizji ogólnopolskiej. Wezmę w nich pod uwagę przepis nr 607. Niezrozumiała jest widzę fraza "...smażyć, mieszając, aż masa zgęstnieje" Czyli: posmażyć z 2-5 min. tak, aby perliło, zestawić z ognia do schłodzenia w temetaturze pokojowej, gdy osiągnie stosowną konsystencję, uformować i do lodówki. Pokroić i wszysto.
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
Ale smazylam godzinę i mieszalam by się nie przypalilo (by rozprowadzać równomiernie dostarczane ciepło) i było dalej sypkie. No nic czekam na programy z niecierpliwością Ps. To że mi coś nie wychodzi nie oznacza że nie umiem czytać. Może moja maszynka źle mieli orzechy np za grubo... Jest wiele zmiennych w procesie. Tak czy inaczej to co powstaje jest pyszne. Pozdrawiam i trzymam kciuki za program.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
To że mi coś nie wychodzi nie oznacza że nie umiem czytać. Oczywiście, że nie! Kuroń był noga z deserów i jemu też by nie wyszło, ale w mięsach i zupach był super. A Anna Olson natomiast z przepisem nr 607 by sobie pewnie poradziła bez problemu.
|
|
|
|
|
|
|
kristan
Go
|
Przygotowuję scenariusze do programów kulinarnych w telewizji ogólnopolskiej. Wezmę w nich pod uwagę przepis nr 607. Niezrozumiała jest widzę fraza "...smażyć, mieszając, aż masa zgęstnieje" Czyli: posmażyć z 2-5 min. tak, aby perliło, zestawić z ognia do schłodzenia w temetaturze pokojowej, gdy osiągnie stosowną konsystencję, uformować i do lodówki. Pokroić i wszysto.
Telewizja ogólnopolska - to jest dopiero informacja. Oczekuję z niecierpliwością. Lepszy start z "pole position" , niż z 22 pozycji SLD. Gratuluję
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Przygotowuję scenariusze do programów kulinarnych w telewizji ogólnopolskiej.
Coraz lepiej... lepiej niż śmiałam marzyć... "Rozkręcasz" się coraz bardziej... W końcu ta Dieta Optymalna musi stać się popularną. Zasługuje na to...
|
|
|
|
|
|
|
|