afmfo
Go
|
Witam. Jeśli mowa o przysmakach to mój jest taki: Omlet (2 żółtka + 1 białko).Ubite jajka leję na rozgrzany tłuszcz. Smażę na dużej ilości smalcu na bardzo wolnym ogniu na patelni teflonowej pod przykryciem (nie za długo). Jest wtedy puszysty i gruby. W czasie kiedy omlet sie smaży miksuję garść słonecznika, ok. łyżkę ziaren dyni i pół banana. Potem uzyskanym kremem , który nie da się ukryć wygląd ma obrzydliwy, smaruję omleta. Chociaż własciwie da się ukryć. Można polać jeszcze zmiksowaną łyżkę śmietany z malutką garścią malin lub porzeczek lub truskawek. Gospodarna optymalna gospodyni ma takie zamrożone. Mnie smakuje i bez smietany. Czasami pod masę słonecznikową tarkuję odrobinę jabłek ale takich o zdecydowanym smaku. Smacznego
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
renia
|
Trzeba będzie go wypróbować. Przepis jest zachęcający...
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Zachęta to podstawa!
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Gavroche
|
Orzechy i pestki to fajne jadło. Lubię czasem pochrupać lub jakieś masło orzechowe zrobić... Jak idę w góry to orzechy laskowe, słonecznik, suszona wołowina i czekolada gorzka to podstawa menu na tydzień
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Już jest zarejestrowana nowa zespołowa i indywidualna dyscyplina sporu - śrutowning... Podział na rodzaj śrutowanego substratu, kategorie wagowe, wiekowe, płeć? Przepisy odnośnie sposobów żucia?
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
renia
|
Tutaj potrzebna jest konsultacja u profesjonalisty COOLERa...
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Gavroche
|
Tutaj potrzebna jest konsultacja u profesjonalisty COOLERa...
Specjalista? Już im Grzecho powiedział, że nadają się wszyscy na plaster...
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Zyon
|
Zaoral ich z lekka....koncertowo
|
|
|
Zapisane
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Gavroche
|
Niektórzy mądrzeją z wiekiem
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Blackend
|
No ale jak to zrobi, skoro tu zamknięte forum bez rejestracji?
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|
|
|
|