administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Pierwsze kroki zawsze są trudne... potem to już... "samo idzie jak po maśle"... Też uważam, że dobrze zrobiłeś kandydując... poznałeś "grunt" - będzie czas na sianie i zbieranie plonów...
|
|
|
|
|
|
|
kristan
Go
|
Pierwsze koty za płoty, jak to się mówi. "Chrzest bojowy" masz za sobą. Kolejne wybory tuż, tuż. Ostatecznie profesjonalizm uwieńczy sukces. Europa czeka!
|
|
|
|
|
|
|
temida135
Go
|
Dziękujemy za to , że wystartowałeś...w następnych wyborach to my zorganizujemy się lepiej.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Pomysł by kandydować był dobry, więc sukces jest. Ciąg dalszy może nastąpić już z doświadczeniem w tej - trudnej - materii. Trzymam kciuki za rozwój zapoczątkowanego dzieła
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
A ja się pytam: gdzie jest sześć, siedem tysięcy Członków OSO i 2 mln sympatyków? Może jest nas DUŻO mniej?
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
OSO ma sześć tysięcy członków? WOW
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...Nie przyszła góra do Mahometa to Mahomet przyjdzie do góry...
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
więc liczę: nakład gazety * ilość czytelników = 15 tys. głosów! Do drugiego mandatu dla KW SLD zabrakło 3tys. głosów! Tylko co piąty czytelnik OPTYMALNI = 3tys. +480 głosów zdobytych = 3,5tys. głosów! Przestanę liczyć dalej, bo głupi byłem, głupi jestem i głupim pozostanę! Stzał we własne kolanko...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Trochę to też działa na zasadzie samosprawdzającej się przepowiedni...
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
W drodze powrotnej z Ciechocinka zwiedzaliśmy skansen w Kłóbce. Wiecie już ilu nas było?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A skąd mamy wiedzieć?
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Ale pisze ile głosów otrzymał Pan Tomasz!
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
A ja się pytam: gdzie jest sześć, siedem tysięcy Członków OSO i 2 mln sympatyków? Może jest nas DUŻO mniej? To jeszcze warto wiedzieć czy te osoby stać na wypad do Ciechocinka, lub okolicę. Większości nie stać.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Optymalni raczej nie wydają pieniędzy na leki, to by mogli raz wydać je na bilet...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Optymalni raczej nie wydają pieniędzy na leki, to by mogli raz wydać je na bilet... Reniu, pewnie chcieliby móc. Jednak płace niskie, renty i emerytury jeszcze niższe.
|
|
|
|
|
|
|
|