renia
|
Jak będą zyski z wydobycia gazu łupkowego, to to się zmieni...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Zapomniałam dodać... " "
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Jak będą zyski z wydobycia gazu łupkowego, to to się zmieni... Zysku z gazu nie będzie, bo nawet na dług publiczny w ilości 900mld złotych nie starczy. I tak cwaniaki z Wallstreet robią interesy z idiotami z nad Wisły.
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
z nad Wisły. Ta moja spacja jest złośliwa! Działa gdy nie trzeba i nie działa, gdy trza...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jak będą zyski z wydobycia gazu łupkowego, to to się zmieni... Zysku z gazu nie będzie, bo nawet na dług publiczny w ilości 900mld złotych nie starczy. I tak cwaniaki z Wallstreet robią interesy z idiotami z nad Wisły. E, tam...jest dobrze i będzie jeszcze lepiej... tylko nie wiem komu...
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Jasne, cwaniak potrafi...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
z nad Wisły. Ta moja spacja jest złośliwa! Działa gdy nie trzeba i nie działa, gdy trza... Nie zwracaj na nią uwagi to się uspokoi... albo ją...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Jedzie człowiek 300km w jedną stronę, głosuje i na darmo, bo siem opty-większości nie chciało!!! Do kitu z taką opty-malnością.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Optymalny, nieoptymalny co za różnica? Ludzie wszędzie są tacy sami - jedni mają potrzebę na zmiany inni nie... i już
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Ludzie wszędzie są tacy sami -
No, od siebie nic, ale brać za darmo zawsze...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To fakt. Niektórym wystarczy, że poprawili swoje zdrowie i ewentualnie swoich najbliższych i na tym koniec. Uważają, że lepiej, aby jak najmniej osób o DO się dowiedziało, to przynajmniej jajka tak szybko nie podrożeją... A inni niech tam sobie chorują w nieświadomości...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dziękujemy za to , że wystartowałeś...w następnych wyborach to my zorganizujemy się lepiej.
Mała szansa była w tej Partii i w dodatku na 22 pozycji na liście... na Śląsku będzie na pewno większa...
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nic nie trzeba propagować, ale informacje jakie docierają do ludzi w każdym środowisku powinny być rzetelne... Zresztą duże rzeczy powinno być a nie jest...
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
|
|