renia
|
Jesteś w wielkim błędzie, ponieważ każdy Członek był powiadomoiny telefonicznie o fakcie, na dwa miesiące przed głosowaniem. ...
W takim razie nic nie usprawiedliwia Optymalnych...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Takiego jestem zdania!
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Ja uważam, że większość Optymalnych ze Śląska mogła nawet nie wiedzieć... A ja dostałem z OSO powiadomienie e-mailem, chociaż prenumeruję Optymalnych, czytam, a nawet piszę na tym forumie... Tak jakby kto mówił, że nie było informacji...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Tyle osób korzysta w Arkadiach z prądów i diety Doktora Kwaśniewskiego...korzysta, ale od siebie nic nie daje...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Samo życie... Myślałam, że Optymalni doceniają zdrowie i wiedzą jak ta idea jest ważna...
|
|
|
|
|
|
|
maf
Go
|
Fakty są takie: podałem Wam na tacy Mandat Poselski. Sięgnęło po niego 480 osób! I proszę nie ubliżać sobie i własnej inteligencji.
To jest bezczelnosc.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
To jest bezczelnosc. Aż tak mocno nie oceniam takiej postawy drogi Marku! To raczej tylko lekkomyślność.
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Samo życie... Myślałam, że Optymalni doceniają zdrowie i wiedzą jak ta idea jest ważna... Bardzo doceniają, póki chodzi o pomoc dla nich, a w drugą stronę to tylko nieliczni później potrafią...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Takim "linczem" tych niegłosujących niewiele osiągniecie. Można się też na nich obrazić - no i ...
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Ale niech nie pieprzy jeden z drugim andronów! Głosowanie było na nazwisko, nie na partię, numer na liście nie ma znaczenia, bo mamdaty przydziela PKW wg paragrafu 233 Ordynacji Wyborczej, więc zamiast postawić z góry krzyżyk na kandydata, trzeba było tylko postawić X przy nazwisku. Nic więcej. A nie teraz wylewać żele, że siem nie chciało pupci ruszyć, bo "to na sld"...
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
siem nie chciało pupci ruszyć, bo "to na sld"... to nie jest bezczelność, to jest niewdzięczność!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale to koledzy są. To jest inna relacja i można sobie na więcej pozwolić - tak sądzę
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
|
|