nowicjuszka
Gość
|
Szukam przepisu na majonez i niestety nie znalazĹam a taki mam apetyt na pieczarki w majonezie prosze o pomoc w odnalezieniu poszukiwanego
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
KsiÄ
Ĺźka Kucharska, 700 przepisĂłw kulinarnych, przepis nr 625.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
"Nowicjuszka" masz tÄ ksiÄ
ĹźkÄ? Czy moĹźe Tobie przepisaÄ ten przepis?
|
|
|
|
|
|
|
|
kristan
Gość
|
KaĹźdy kto rozpoczyna ĹźyciowÄ
, optymalnÄ
przygodÄ , winien rozpoczÄ
Ä JÄ
od KsiÄ
Ĺźki Kucharskiej , oraz minimum jednej w temacie. Nawet nie wiedziaĹem co to jest B,T,czy W , nie mĂłwiÄ
c o cyferkach , ale potrawy byĹy zgodne z przepisami - reszta przyszĹa nadspodziewanie szybko. Decyzja zapadĹa w sekundzie. Kolejne minuty to oczyszczanie kuchni z produktĂłw niejadalnych. Po godzinie byĹem wĹaĹcicielem KsiÄ
Ĺźki Kucharskiej i Diety Optymalnej. W kolejnych dniach w ksiÄgozbiorze znalazĹy siÄ wszystkie ksiÄ
Ĺźki Doktora oraz czasopisma "Optymalni"- wreszcie byĹo co czytaÄ. JakĹźe odlegĹe to czasy...
|
|
|
|
|
|
|
nowicjuszka
Gość
|
reniu dziekuje,jak zwykle na Ciebie moge liczyc dziekuje za ten link. kirstan,postanowilam jeszcze poczekac z kupnem ksiÄ
zki z przepisami,poniewaz jak dotÄ
d korzystam z przepisĂłw z kuchni optymalnej tutaj na forum a jest tego bardzo bardzo duzo.
|
|
|
|
|
|
|
nowicjuszka
Gość
|
admin dziekuje juz przepisaĹam jak zrobiÄ
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A jeszcze nie zrobiĹaĹ majonezu?
|
|
|
|
|
|
|
nowicjuszka
Gość
|
majonez zrobiony jest wyborny reniu ja Cie ozĹoce
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Trzymam za sĹowo... Nie robiĹam jeszcze majonezu wedĹug tego przepisu. ChodzÄ "na skrĂłty" i kupujÄ gotowy "Winiary". Czas to zmieniÄ...
|
|
|
|
|
|
|
nowicjuszka
Gość
|
renia ty leniuszku a ja teraz szukam co zrobic z biaĹkami jaja kurzego mam ich duzoooo wylaÄ szkoda koncepcji brak
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Z czasem wyrzucanie przychodzi Ĺatwiej... z poczÄ
tku teĹź kombinowaĹam, ale ileĹź moĹźna? Wszystko z biaĹek siÄ przeje... Przynajmniej tak jest u mnie...
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
Usmaz kokosanki, plascki bialkowe, dodaj do mielonego sparzedaj kulturystom, odsbuduj wlosy. Pomyslow jest wiele
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja do wĹosĂłw stosujÄ ĹźĂłĹtka...biaĹka sÄ
duĹźo mniej wartoĹciowe...
|
|
|
|
|
|
|
nowicjuszka
Gość
|
kokosanki Ĺo matko ale ja cukru nie jadam mam na niego ALERGIE i oczy mi ropiejÄ
|
|
|
|
|
|
|
nowicjuszka
Gość
|
adampio robiĹeĹ juz te kokosanki? jesli tak to czym zastÄ
piĹeĹ cukier?
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
nowicjuszka
Gość
|
Gwidon super przepis dzieki ciekawa jestem czy kokos mozna zastÄ
pis siemieniem lnianym i wĂłwczas taka buĹka ze smalcem ale chyba siemie za ciÄĹźkie jednak tak czy siak upiec trzeba
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
adampio robiĹeĹ juz te kokosanki? jesli tak to czym zastÄ
piĹeĹ cukier?
Pytalas sie co zrobic z bjalkiem, wiec proponuje. Ja bialko wylewam do toalety i nie mam problemu, co z nim zrobic. Kiedys mialem odbiorcow ale kulturysci tudzia inni "sportowcy" przeszli na gotowe chemiczne srodki wysokobialkowe. Ludzie sa wygodni i glupi.
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
|
|