nowicjuszka
Gość
|
Witajcie moi drodzy chcialabym zrobic majonez optymalny,jednak nie moge znalezc naĹ przepisu czy ktos pomoze?
|
|
|
|
|
|
|
JoeB
Gość
|
Witajcie moi drodzy chcialabym zrobic majonez optymalny,jednak nie moge znalezc naĹ przepisu czy ktos pomoze? A ja kupil dzis wnaszych polskich delikatesach Majonez Polski ,napewno import ,tak sie nazywa ,ale z tej etykiety nic nie moge wyczytac ,ile ma BTW,Moze ktos ten majonez zna
|
|
|
|
|
|
|
nowicjuszka
Gość
|
Witajcie moi drodzy chcialabym zrobic majonez optymalny,jednak nie moge znalezc naĹ przepisu czy ktos pomoze? A ja kupil dzis wnaszych polskich delikatesach Majonez Polski ,napewno import ,tak sie nazywa ,ale z tej etykiety nic nie moge wyczytac ,ile ma BTW,Moze ktos ten majonez zna Witaj JoeB ja nestety tobie nie pomoge bo nie spotkalam sie z takim majonezem,ale mysle ze majonez ma srednio T-68 B-1,5 W-3
|
|
|
|
|
|
|
adamel
Gość
|
No, nie do koĹca, bo spotkaĹem siÄ juĹź z majonezem o zawartoĹci tĹuszczu poniĹźej 30 g / 100
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Gość
|
MoĹźna sprĂłbowaÄ jak ja nie kupowaÄ produktĂłw, ktĂłre nie sÄ
dokĹadnie opisane. Mozna teĹź posĹaÄ maila z pytaniem o skĹad do producenta, niech liczy
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Oni liczÄ
... na to, Ĺźe nikt siÄ tym nie bÄdzie interesowaĹ...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Gość
|
Pouczenie wiÄc siÄ przyda, w koĹcu jaki popyt taka podaĹź
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Masz racjÄ, porzÄ
dek powinien byÄ!.
|
|
|
|
|
|
|
nowicjuszka
Gość
|
No, nie do koĹca, bo spotkaĹem siÄ juĹź z majonezem o zawartoĹci tĹuszczu poniĹźej 30 g / 100 majonez? no w szoku jestem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Gość
|
Oddychaj gĹÄboko... poprosze tlen MoĹźe brakowaÄ
|
|
|
|
|
|
|
nowicjuszka
Gość
|
Oddychaj gĹÄboko... poprosze tlen MoĹźe brakowaÄ Â lampke wina w takim razie
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Gość
|
Dobry pomysĹ, orzeĹşwiajÄ
cy
|
|
|
|
|
|
|
|
nowicjuszka
Gość
|
reniu dla mnie najlepsza muzyka byl,szelest papierkĂłw od cukierkĂłw,oczywiscie w chwili ich odwijania w koncu byĹam cukroholikiem.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Gość
|
O tak ten akurat szelest ma bardzo , bardzo terapeutyczne dziaĹanie