Teresa Stachurska
Gość
|
Jest
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Gość
|
CoĹ siÄ staĹo, czy tylko zmiana planĂłw?
|
|
|
|
|
|
|
nowicjuszka
Gość
|
CoĹ siÄ staĹo, czy tylko zmiana planĂłw?
poslizg ale upieczony bedzie na pewno w dniu dzisiejszym oczywiscie podziele sie moja opinia
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja mam dzisiaj poĹlizg z robieniem wÄdlin w szynkowarze...coĹ dzisiaj jakaĹ niezapowiedziana goĹoledĹş musiaĹa siÄ pojawiÄ...
|
|
|
|
|
|
|
nowicjuszka
Gość
|
juz sie piecze mĂłj boze,mase zaczelam podjadac jak dzieciak paluchem dobrze ze juz w piekarniku,bo kto wie jak to by sie skonczylo
|
|
|
|
|
|
|
nowicjuszka
Gość
|
Ja mam dzisiaj poĹlizg z robieniem wÄdlin w szynkowarze...coĹ dzisiaj jakaĹ niezapowiedziana goĹoledĹş musiaĹa siÄ pojawiÄ... [/quote ja z wedlin to tylko biaĹÄ
kielbase robie i to tylko na Ĺwieta No u nas wĹasnie wczoraj tak sypnÄĹo ze nie mogĹam dojsc do sklepu po mÄ
czke ale dzisiaj juz odwilz,wiec za pieczenie sie wzielam
|
|
|
|
|
|
|
nowicjuszka
Gość
|
jak mozna dodac zdjÄcie czy mozna?
|
|
|
|
|
|
|
nowicjuszka
Gość
|
Tak wiec juz zjadĹam kawaĹeczek :lol:nie mogĹam wytrzymac ale co tam. ZrobiĹam bĹÄ
d bo wtarlam czekolade 90% kakao i jak dla mnie jest za mocno czekoladowe ale zaznaczam ze jest pyszne i delikatne.ZrobiĹam z polowy skĹadnikĂłw a i tak wyszĹa mi maĹa keksĂłwka peĹna w polowie-dla mnie starczy na gĂłrze wyglÄ
da jak sernik nawet popekal tak samo,no i czekolada sie nie rozpusciĹa,na wierzchu ma ladna glazure ach same plusy jesli nie liczÄ
c tego mojego kakao.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
jak mozna dodac zdjÄcie czy mozna? MoĹźna (nawet wskazane) zrobiÄ i wstawiÄ za pomocÄ
linku przy uĹźyciu dropboxu... dziecinnie proste, ale ja tego nie potrafiÄ...
|
|
|
|
|
|
|
nowicjuszka
Gość
|
jak mozna dodac zdjÄcie czy mozna? MoĹźna (nawet wskazane) zrobiÄ i wstawiÄ za pomocÄ
linku przy uĹźyciu dropboxu... dziecinnie proste, ale ja tego nie potrafiÄ... Samo dropbox brzmi jak dla mnie z kosmosu :shock jak syn wrĂłci to poprosze,moze on umie
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Gość
|
Nowicjuszka, ja teĹź dawaĹam czekoladÄ 90 % CieszÄ siÄ Ĺźe ciasto wyszĹo. Ile moĹźna go zjeĹÄ na raz? I za ile czasu moĹźna mieÄ ochotÄ by coĹ zjeĹÄ? Czy mogÄ prosiÄ aby o sprawdzeniu przepisu i wynikach degustacji napisaÄ u mnie na blogu?
|
|
|
|
|
|
|
nowicjuszka
Gość
|
Nowicjuszka, ja teĹź dawaĹam czekoladÄ 90 %  CieszÄ siÄ Ĺźe ciasto wyszĹo. Ile moĹźna go zjeĹÄ na raz? I za ile czasu moĹźna mieÄ ochotÄ by coĹ zjeĹÄ? Czy mogÄ prosiÄ aby o sprawdzeniu przepisu i wynikach degustacji napisaÄ u mnie na blogu? zjadĹam 130g i mialas racje nie bylam w stanie zjesc wiecej syci dĹuuugo.Nastepnym razem zrobie jednak z czekolada 70% Naturalnie zapomnialam o wpisie na blogu juz lece pisac
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Gość
|
DziÄki
|
|
|
|
|
|
|
kasara1991
Gość
|
O matko, juz robilam tego orzechowca, nie raz. Uwielbiam zakalce, to ciasto jest niesamowite. Droga pani Tereso, dziekuje!
|
|
|
|
|
|
|
|
kasara1991
Gość
|
A wie ktos jak wyglada sprawa mrozenia tego orzechowca? Sernik mroze bez problemu, nawet go bardziej lubie jak jest taki zimny i troche lodowaty.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Gość
|
Ja nie prĂłbowaĹam, ale moĹźna na prĂłbÄ zamroziÄ kawaĹek i nastÄpnego dnia sprawdziÄ co wyszĹo.
|
|
|
|
|
|
|
|