Strony: [1]
|
|
|
Autor
|
Wtek: Namówiony (Przeczytany 7267 razy)
|
nowicjuszka
Go
|
Witam Chcialam sie podzielic moja radoscia otóż rozmawialam z synem o plusach płynących z ŻO itd... i w sumie po krótkiej rozmowie,syn zdecydował sie przejsc na ten sposób żywienia .W taki oto sposób jest nas w domu dwóch optymalnych a wiadomo co dwóch to nie jeden ach jak sie z tego ciesze.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Zasad namówiony będzie pilnować? Trzeba dziecku uświadomić że łapu - capu jest nieskuteczne
|
|
|
|
|
|
|
nowicjuszka
Go
|
Zasad namówiony będzie pilnować? Trzeba dziecku uświadomić że łapu - capu jest nieskuteczne syn ma 24 lata,sądze ze wie co robi wie na czym polega ŻO no i ma nadwage a to juz jest dla niego problem który musi rozwiązac.Widzi jaki wplyw na mnie ma dieta sądze ze da rade
|
|
|
|
|
|
|
Halina Ch.
Go
|
Eeeeeeee..... moje dzieci jak chodziły do szkół i miałam nad nimi władzę to bez szemrania jadły optymalnie i nawet bardzo im to odpowiadało. Teraz jak pracują to nie mam już takiego wpływu na ich odzywianie i tylko ja z mężem trwamy przy DO/ŻO, a 'na siłę' nie chcę im nakazywać, bo poza domem i tak żywiliby się 'korytkowo', a mieszanie jest najgorsze.
|
|
|
|
|
|
|
nowicjuszka
Go
|
Eeeeeeee..... moje dzieci jak chodziły do szkół i miałam nad nimi władzę to bez szemrania jadły optymalnie i nawet bardzo im to odpowiadało. Teraz jak pracują to nie mam już takiego wpływu na ich odzywianie i tylko ja z mężem trwamy przy DO/ŻO, a 'na siłę' nie chcę im nakazywać, bo poza domem i tak żywiliby się 'korytkowo', a mieszanie jest najgorsze. Mój mąz niestety nie chce przejsc na ŻO mówi ze sie smalcem zabijac nie bedzie dobrze ze syn jest mądrzejszy
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Daj mu spokoj. Niech sie zabija chlebem, to ponoc zdrowsze. Do ZO namawiac nie mozna, to trzeba zrozumiec. Na sile nic niezrobisz - tylko krzywde i sobie i rodzinie. Znam to z podworka. Ja przekonalem zone zaprzaszajac ja na okresowe badanie krwi. Jak zobaczyla moje i porownala ze swoimi pytala mnie jak to mozliwe, ze ja, ktory jje tak nie zdrowo ma lepsze. Po roku powtorka i wniosek ten sam. Ja tylko konkludowalem " jeseli jjesz tak zdrowo to dlaczeo jestes taka chora"..... no i tak to sie zaczelo. Nic na sile. Pozniej poszla ksiazka w ruch, jedna i druga a trzecia , no i wiedza inna. NO I TAK TO SIE ZACZELO!!! Mam nadzieje, ze rozumiesz.
|
|
|
|
|
|
|
nowicjuszka
Go
|
On choruje co chwile na cos,to zapalenie jąder,to krwawiące zylaki obytu,nadcisnienie,bóle głowy,nie rozumiem jak mozna byc takim głupcem Ale jest dorosly co nie znaczy mądry w tym przypadku .Kazdy jest kowalem wlasnego losu,ja sie bardzo ciesze ze jestem z Wami
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
nowicjuszka
Go
|
Ja kiedys mezowi powiedzialam ze sie boje obok jego zwłok obudzic :cry:Bede spiewac wówczas :jestem młoda wdowa.... oczywiscie zartuje,ale jesli malzonek nic w tym kierunku nie zacznie robic to kaplica
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Ile ma tal malzonek, oczywiscie.
|