Strony: [1]
|
|
|
Autor
|
Wtek: Hirsutyzm (Przeczytany 10255 razy)
|
anusia
Go
|
czy znacie przypadki pozbycia sie hirsutyzmu na żo?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie znam, ale jeśli występuje na podłożu hormonalnym, to powinno pomoc. ŻO usprawnia pracę wszystkich hormonów - one w przeważającej części składają się z tłuszczów. Właśnie brak tłuszczów w diecie powoduje rożne rodzaje schorzeń o podłożu hormonalnym...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Sądzę jednak, że nawet jeśli zaburzenie zniknie, to zmiany już istniejące, same się nie cofną. Problem może tylko rozwiązać depilacja permanentna - laserowa...
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Sorry, nie bede szukal w gooooooglach co to jest. Ale co to jest? Widze, ze coraz czesciej trafiaja tu osoby z takimi chorobami, o ktorych nigdy nie slyszalem i dzieki Bogu. Czasami mysle, ze to jakies "jaja" i dlatego sie nie odzywam. Nie raz tu byly rozne osoby pod postaciami innych wymyslajace choroby podobne do innych. Ja ostatnio zachorowalem na "brak alkoholu", mysle, ze znacie symptomy: przeziebienie, katar, kichanie itd. Na to potrafie znalesc antidotum ale na te wymyslne inne. Sorry, ze tak w tym temacie, zara po tym poscie, moze sie wydac kontrowersjane, ale ja si ejuz tu gubie. Nie wiem kto jest ptawdziwy a kto nie. A pisac sobie "tak a muzom" nie potrafie.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Wbrew nazwie hirsutyzm jest częstym problemem. Stosowane są różne metody leczenia od zwyczajnego golenia, woskowania, depilacji laserowej (zależy od koloru włosów powodzenie depilacji) po kuracje hormonalne. Mniej popularna jest choroba o nazwie hypertrichosis inaczej syndrom wilkołaka, na którą choruje około 100 osób na świecie.Najsłynniejszymi są bracia Gomez bodajże z Meksyku.
|
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Pani Tereso, ja nie neguje. po prostu prtzeraza mnie ilosc tych chorob. A wystarczy tluszcz, dobre i zdrowe nastawienie do zycia, kilka kropli wody zdrowotne / tylko dla mezczyzn/ dziennie, jakas robota, praca tez sie przyda.....i wszystko ok!!!
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Wbrew nazwie hirsutyzm jest częstym problemem. Stosowane są różne metody leczenia od zwyczajnego golenia, woskowania, depilacji laserowej (zależy od koloru włosów powodzenie depilacji) po kuracje hormonalne. Mniej popularna jest choroba o nazwie hypertrichosis inaczej syndrom wilkołaka, na którą choruje około 100 osób na świecie.Najsłynniejszymi są bracia Gomez bodajże z Meksyku.
Wymyślny syndrom, wymyślna choroba.
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: [1]
|
|