Autor
|
Wtek: jajka (Przeczytany 675971 razy)
|
Zyon
|
|
Odp: jajka
« Odpowiedz #560 : 2016-10-24, 09:36:26 » |
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
|
« Odpowiedz #561 : 2016-10-24, 09:50:27 » |
|
"urażonych" przepraszam, może trochę za chamsko i bezpośrednio, ale ile można słuchać od osoby, która wyzywa od rotujących niemców, i komunistów, czy antypolaków, że jest się Trollem atakującym bezpośrednio ją, dr Kwaśniewskiego, Admina i Jego forum Paranoja Najlepiej jakby na tym forum było jak w pisie Renia gada, reszta przytakuje. O, to by dopiero było przyciągające chorych forum.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
« Odpowiedz #562 : 2016-10-24, 09:59:50 » |
|
Wiadomo, że dr Witoszek pasożytuje na Wiedzy dr Kwaśniewskiego, jednocześnie oczerniając ją. Pisze, że DO szkodzi i ona biedna musi ofiary Diety Optymalnej leczyć. Jeszcze w swojej książce przywłaszczyła sobie nazwę "Dieta Optymalna" i wprowadza początkujących w błąd (znam osobiście takie osoby, które przez jej książki przestraszyły się Diety Optymalnej).
Na miejsca Admina, albo bym wywalił te wątki o rotacjach - wariacjach, albo wskazał w sposób dobitny, iż to nie jest żadna Dieta Optymalna. Szkoda czasu zajmować się tym tematem, gdy ktoś szuka pomocy dla siebie. Zacznie nie jeść mlecznych i dopiero się zacznie, a zwali na Doktora. Dieta stosowana w sposób właściwy jest wystarczająca (oczywiście najlepiej, gdy bez pomocy bidronki). Także spotkałem ludzi zakręconych jak słoiki przez interpretacje rotacyjne, które dały sobie wreszcie spokój z dietami. Wiem, że Admin powie, że to dieta nie dla wszystkich, ale ludzie szukają pomocy także w internecie, a tu już zupełna dowolność istnieje, nie tak jak w książkach. Dobrze, że mam Zosię - od razu na wstępie zaznaczyła, że nie będzie pić kawy bez śmietanki i masło nie jeść. Ale co czasu straciłem, to nikt już tego nie odda. A gdy ktoś czasu nie ma? Utopiony.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
|
« Odpowiedz #563 : 2016-10-24, 10:06:32 » |
|
Na FB zaznaczyli, że żadnych "przeróbek" ani innych wersji niby DO sobie nie życzą. Początkujący są "zakręceni". Mieszają zalecenia Zięby z niemieszaniem białek i rotacjami Witoszkowej, jeszcze z suplementami. Robi się galimatias. Jak jeszcze to są chorzy ludzie (a tacy najczęściej zaczynają DO) to już sobie w ogóle nie radzą. A ta złośliwość, ataki personalne i wulgarność dodatkowo odstrasza...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
« Odpowiedz #564 : 2016-10-24, 10:38:55 » |
|
O! Widzę, że się niektórym nie podoba wolność słowa, bo niektórzy z tego korzystać nie potrafią i brak zamordyzmu oraz wyrozumiałość do głoszonych tu tez ze strony "admina" uważają za? No właśnie, za co? Zachciało się "dobrej zmiany" na Forum? Dobrze, będzie "dobra zmiana", tylko najpierw przemyślę restrykcje, aby były bolesne jak 500+ w postach dla nowych Użytkowników. Ale zanim wprowadzę zamordyzm, to wolałbym abyście sobie przemyśleli swoje tu pisanie, a w ramach przypomnienia dam linka do dobrychdzieci w ramach darmowej reklamy tamtego upadłego forum: http://www.dobradieta.pl/forum/viewtopic.php?t=16566Nie wiem, czy nie zamknąć w ogóle tego Forum, bo to strata czasu, ponieważ jak sobie poczytacie podany przeze mnie link, sytuacja się powtarza... Jest też drugie rozwiązanie, uwolnię rejestrację, abyście mogli zobaczyć, co to jest brak wyrozumiałego administratora, albo dzieciaka z dyktatorskimi zapędami popierającego krucjatę w jedynie słusznej linii programowej tego Forum. Jest też i trzecia wersja - nic nie zmieniać ku której się skłaniam najbardziej, ale przemyślę sprawę, bo nie chcę postępować pochopnie. Rzekłem i nie żartuję.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
« Odpowiedz #565 : 2016-10-24, 10:54:15 » |
|
Dobra zmiana by mogła na forum zawitać. ''Sieczkę'' i opluwanie to my mamy na co dzień w mediach. Ruski ''Sputnik'' i Rossia Today to także wolność słowa, a walczą z nim w całej Europie. My to wiemy, ale niektórzy są zagubieni. Ja bym zamknął. Lepiej nic nie wiedzieć, niż wiedzieć źle.
|
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
|
« Odpowiedz #567 : 2016-10-24, 11:13:11 » |
|
Nie zna życia...kto nie służył w marynarce...i nie słuchał "opowieści z topograficznych oceanów". I nie ma to nic wspólnego z jakąś wazeliną. Taka moja myśl poboczna.
|
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
|
« Odpowiedz #569 : 2016-10-24, 11:19:58 » |
|
Faktycznie nie, bo ja o nostalgii własnej na wspomnienie YES.
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
|
« Odpowiedz #570 : 2016-10-24, 11:35:49 » |
|
Na FB zaznaczyli, że żadnych "przeróbek" ani innych wersji niby DO sobie nie życzą. Początkujący są "zakręceni". Mieszają zalecenia Zięby z niemieszaniem białek i rotacjami Witoszkowej, jeszcze z suplementami. Robi się galimatias. Jak jeszcze to są chorzy ludzie (a tacy najczęściej zaczynają DO) to już sobie w ogóle nie radzą. A ta złośliwość, ataki personalne i wulgarność dodatkowo odstrasza...
A kto tu oprócz Ciebie o tych przerobkach mówił, bo nie mogę się doszukać
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
|
« Odpowiedz #571 : 2016-10-24, 14:31:34 » |
|
Ja bym to zostawiła, jak jest. Po to są tu wieloletni optymalni, by błędy nowicjuszy korygować. A jeśli ktoś się uprze na "ulepszanie" witoszkowe czy ziębowe to mu nawet Admin, ani sam Doktor nie przetłumaczy (zgodnie z zasadą 4S ). Może się powtórzę, ale "Dieta Optymalna nie jest dla wszystkich"
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
« Odpowiedz #572 : 2016-10-24, 14:42:00 » |
|
A, czyli frakcja pozytywnych konserwatystów...
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
|
« Odpowiedz #573 : 2016-10-24, 14:49:30 » |
|
A niedawno jeszcze nawet na tym forum (na co ja sobie nigdy nie pozwoliłem z Panią dr Witoszek) był huraoptymizm, i podniecanie się szamanem Ziębą. Widocznie to już nie jest faux pas. Co najlepsze, to najbardziej TU NA FORUM Ziębą podniecali się Ci, którzy "stoją tam, gdzie stało ZOMO"
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
|
« Odpowiedz #574 : 2016-10-24, 14:58:13 » |
|
Dzięki szamanowi Ziębie odnalazłam dr Kwaśniewskiego i Dietę Optymalną. Tyle, że potem uczyłam się dalej i zrozumiałam, że na DO porady Zięby stają się zbyteczne, żeby nie rzec szkodliwe. Bo organizm, doprowadzony do homeostazy dietą, nie potrzebuje dodatkowej suplementacji. A stosowanie oleju z wiesiołka zamiast masła to już zupełna katastrofa. Ale są tacy, co to stosują kilka diet na raz, "bo na jednej to się nie najadają"
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
|
« Odpowiedz #575 : 2016-10-24, 15:03:17 » |
|
Ładnie obrazuje to o czym mówisz polski film: http://m.filmweb.pl/film/Przek%C5%82adaniec-1968-8930Polecam. Doktor dał gotowca do użytku, tylko zastosować, ale ludzie lubią kombinować i ulepszać, lecz gubią się w gąszczu informacji i wychodzi jak zwykle. To jak z planem treningowym, jeśli układała go kumata osoba, wszystko w nim ma sens, ale jak się zabierze za poprawianie sam użytkownik, dodając szczyptę tego i garść tamtego wg Internetu, to potem są pretensje, że siła nie idzie, albo muskle nie rosną.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
« Odpowiedz #576 : 2016-10-24, 15:06:36 » |
|
Ale jeśli pan Zięba ma efekty w leczeniu swoimi metodami, to tylko mu dziękować, że ratuje ludzi przed legalną eutanazją, a do tego zawsze dobrze wyraża się o Doktorze! Cały problem w tym, że niektórzy zrozumieli, że każdy na "Kwaśniewskim" musi dołożyć sobie "Ziębę"! A tak przecież nie jest. Propozycja witaminizacji antyrakowej jest dla wszystkich potrzebujących, a nie tylko wysublimowanej grupy.
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
|
« Odpowiedz #577 : 2016-10-24, 15:08:20 » |
|
Dzięki szamanowi Ziębie odnalazłam dr Kwaśniewskiego i Dietę Optymalną. Tyle, że potem uczyłam się dalej i zrozumiałam, że na DO porady Zięby stają się zbyteczne, żeby nie rzec szkodliwe. Bo organizm, doprowadzony do homeostazy dietą, nie potrzebuje dodatkowej suplementacji. A stosowanie oleju z wiesiołka zamiast masła to już zupełna katastrofa. Ale są tacy, co to stosują kilka diet na raz, "bo na jednej to się nie najadają" Jasne, dróg do Doktora jest wiele, pewnie niektórzy się dzięki Witoszek tematem zainteresują. Ja odnalazłem drogę do wiedzy dzięki chorej na raka... A co do tych kilku diet na raz, to właśnie to jest strzał w 10-kę. I tutaj też jest sporo takich, co to siódme rozumy pozjadali, ale się dalej nie najadają. To co najważniejsze, jest widoczne 'gołym' okiem...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
« Odpowiedz #578 : 2016-10-24, 15:13:16 » |
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
« Odpowiedz #579 : 2016-10-24, 15:57:05 » |
|
Zięba jest super dla bidronkowców, bo skok na książkę Doktora to za duży szok. Z piersi kurczaka na teflonie do szklanki smalcu, który wg powszechnych wierzeń zatka żyły. On wprowadza w dziewiczy teren dla nich ze spokojem, jedynie szokując tym, że wszystko to słyszeli dotychczas jest nieprawdą. Ale nie nakazuje zbyt wiele. Co najwyżej witaminkę lub jodynkę, jakby zapominając o podgardlu. Przekaz jest prosty i skuteczny.
|
|
|
|
|
|
|
|
|