Marcin1993
Go
|
|
Odp: jajka
« Odpowiedz #720 : 2017-02-10, 22:36:08 » |
|
Nawet mi to na rękę bo dzięki temu żywność optymalna jest tania
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
Odp: jajka
« Odpowiedz #721 : 2017-02-10, 22:44:12 » |
|
Właśnie.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
|
Odp: jajka
« Odpowiedz #722 : 2017-02-23, 20:15:50 » |
|
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
administ
Go
|
|
Odp: jajka
« Odpowiedz #723 : 2017-02-23, 20:23:09 » |
|
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
renia
|
|
Odp: jajka
« Odpowiedz #724 : 2017-02-23, 20:26:00 » |
|
Jajka się zmieniają, czy kury, czy naukowcy czy "chorysterol"?
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
Odp: jajka
« Odpowiedz #725 : 2017-02-23, 20:30:41 » |
|
Chyba ludzie, co tymi żółtkami katować sie muszą. A zabronione najlepiej przecie smakuje
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
Odp: jajka
« Odpowiedz #727 : 2017-04-24, 18:43:26 » |
|
IŻiŻ oraz tuz polskiej dietetyki będzie przeżywał ciężkie chwile... Bo okazuje się, że DOKTOR KWAŚNIEWSKI...
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
Odp: jajka
« Odpowiedz #728 : 2017-04-24, 18:45:40 » |
|
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
|
Odp: jajka
« Odpowiedz #729 : 2017-04-24, 19:01:03 » |
|
IŻiŻ oraz tuz polskiej dietetyki będzie przeżywał ciężkie chwile... Bo okazuje się, że DOKTOR KWAŚNIEWSKI... Teraz prawie wszyscy ci, którzy racji nie mają staną się bardzo niedobrzy...
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|
renia
|
|
Odp: jajka
« Odpowiedz #731 : 2017-04-24, 19:11:34 » |
|
Tych 30 profesorów, którzy podpisali się pod bzdurnym oświadczeniem na temat Diety Optymalnej - bez robienia badań - chyba już na tym świecie nie ma...
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
|
Odp: jajka
« Odpowiedz #732 : 2017-04-24, 19:12:34 » |
|
Ale oni mogą Doktora pocałować tam, gdzie można pana majstra cmoknąć... Ale nie Wam i nam zaszkodzą. Urażona ambicja... i namieszają w głowach byle "się nie zbłaźnić" do reszty...
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|
renia
|
|
Odp: jajka
« Odpowiedz #734 : 2017-04-24, 19:14:34 » |
|
Ale oni mogą Doktora pocałować tam, gdzie można pana majstra cmoknąć... Ale nie Wam i nam zaszkodzą. Urażona ambicja... i namieszają w głowach byle "się nie zbłaźnić" do reszty... Zaczną ludzi gnać do "koryta"...
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
|
Odp: jajka
« Odpowiedz #735 : 2017-04-24, 19:17:21 » |
|
Ale oni mogą Doktora pocałować tam, gdzie można pana majstra cmoknąć... Ale nie Wam i nam zaszkodzą. Urażona ambicja... i namieszają w głowach byle "się nie zbłaźnić" do reszty... Zaczną ludzi gnać do "koryta"... Pewmie tak, a na dostawkę kupę nowych " badań" przeprowadzą, a raczej "wyprodukują".
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
|
Odp: jajka
« Odpowiedz #737 : 2017-04-24, 19:35:19 » |
|
A swoją drogą i tak się to wszystko rozpłynie we mgle. A jeśli już, to metodą małych kroczków, "przelezą" na drugi brzeg, a przy okazji wielu profity nieliche zagarnie. A rzeka ma źródło.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
lukas8281
Go
|
|
Odp: jajka
« Odpowiedz #738 : 2017-04-24, 20:10:58 » |
|
Ja mam cholesterol ponad 400mg%. Elegancko się czuję i się tym nie przejmuje. Na ŻO jestem trzeci miesiąc a mój poprzedni model żywieniowy to było pastwisko. Cieszę się, że udało mi się trafić na książki dr Kwaśniewskiego i w konsekwencji na forum. Kilka lat temu zachorowałem na przewlekłą białaczkę szpikową. Dziś już wiem, że to najprawdopodobniej przez unikanie tłuszczy nabawiłem się tego. ŻO bardzo mi odpowiada. A mam pytanie natury kulinarnej. Czy jak mam 150g wątróbki wieprzowej i po usmażeniu zostaje mi 110g to do bilansu wliczam te 110g czy 150g pierwotne?
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
administ
Go
|
|
Odp: jajka
« Odpowiedz #739 : 2017-04-24, 20:22:09 » |
|
Chcesz odpowiedź wprost, czy lubisz pomyśleć? Jak pomyśleć, to: czego ze składu potrawy głównie ubywa podczas obróbki kulinarnej? A jak wprost, to liczyć ze 150g.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|