Blackend
|
Ryba zawsze psuje się od głowy - tyle wiem. Czy wymiana prezesa na innego coś poprawi? Nie wiem. W sumie jeżeli FIFIe czy inkszej UEFie to nie przeszkadza Może to tak ma być? Nie rozumiem za to idei budowy, a potem utrzymywania orlików za publiczne pieniądze. W mojej okolicy np wszystkie szkoły mają boiska (lepsze i gorsze ale są) i są one popołudniami (często) zamknięte dla młodzieży. Czy nie lepiej jak już doposażać szkoły? Jest już zaplecze - administracja, nauczyciele. Generalnie sport pozalekcyjny leży, niewiele się dzieje - nie potrafimy wykorzystać bazy, którą już mamy.
|
|
|
|
|
|
|
adamel
Go
|
To, co się dzieje w PZPN i w piłce nożnej w ogóle jest tylko wyraźnym odzwierciedleniem sytuacji w całym kraju; wszędzie o wszystkim decydują ludzie niekompetentni, byle byli z "układu". Trafnie ocenił to towarzystwo wzajemnej adoracji Tomaszewski: agent na agencie, podpierany przez TW. Co do naszej grupy, to już została "ochrzczona" "grupą śmiechu".
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
No to mamy grupe smierci i grupe smiechu. obaczymy czy inne grupy tez dostana jakas nazwe.
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
problem wiadomo gdzie lezy-na talerzu oraz we wlasnej motywacji i celach jesli chodzi o sport i nietylko
|
|
|
|
|
|
|
Sandman80
Go
|
Jak dlugo to mozna wytrzymac? Ano dlugo. Oni zrozumieli, ze my myslimy, ze to naprawde trudne zadanie siedziec i kosic "czarne pieniadze". Kiedy Wy sie w koncu obudzicie? Jest teraz czas aby takich ludzi, myslacych , ze kibole zawsze ich popra, sie skonczyl, ze trzeba troche, troche wiecej wartosci aby udowodnic, ze jestem tu aby o jakosc Polski i polskiej pilki walczyc.
z wszystkim sie zgadzam poza tym mi kibolami bo akurat tzw "kibole" od zawsze są po drugiej stronie barykady i Oni nie zapełniają stadionu na meczach reprez. i tym samym nie popierają tego bagna, problem polega na tym że cala reszta idzie i sponsoruje to co mamy
|
|
|
|
|
|
|
Sandman80
Go
|
To, co się dzieje w PZPN i w piłce nożnej w ogóle jest tylko wyraźnym odzwierciedleniem sytuacji w całym kraju; wszędzie o wszystkim decydują ludzie niekompetentni, byle byli z "układu". Trafnie ocenił to towarzystwo wzajemnej adoracji Tomaszewski: agent na agencie, podpierany przez TW. Co do naszej grupy, to już została "ochrzczona" "grupą śmiechu". to jest takie małe muzeum komunistyczne aktorzy sa idealnie dobrani sami wieloletni działacze , nie kompetentni , wulgarni skorumpowani i dlatego tak łatwo jest się z nich nabijać niestety w innych dziedzinach robi sie znacznie większe przekręty na większa kasę ale robi sie to "zawodowo" z "klasą" a nie tak jak w PZPN ale sa szybcy 3 sekundy na " setkę" : http://www.youtube.com/watch?v=wZ_GOwLJH1Y
|
|
|
|
|
|
|
wloczykij
Go
|
Ryba zawsze psuje się od głowy - tyle wiem. Czy wymiana prezesa na innego coś poprawi? Nie wiem.
Zależy na jakiego.
|
|
|
|
|
|
|
wloczykij
Go
|
Na stadionach dziś jest rynsztok. Klną jak szewcy, więc to nie jest dobre miejsce na mile spędzony czas.
Kiedyś tego nie było? Myślę że podobnie. To pewnie jeszcze zależy gdzie. Tutaj na ME to może nie będzie tak źle. Jakby co to może sobie miejsce wśród obcokrajowców zająć i problem przekleństw zniknie. No prawie, kto zna przekleństwa w językach obcych ten nie ucieknie.
|
|
|
|
|
|
|
wloczykij
Go
|
Wlasnie dunski trener sie wypowiedzial: " nie przejmujcie sie, spoko, juz ich wczesniej ogralismy". To prawda!Ale chyba zapomnial, ze 2 lata temu zmienil trupe na mlodzianow. Dunia ma najmlodsza druzynke w Europie, bez doswiadczenia ale z ambicjami. Nastepne mistrzostwa beda dunskie a te beda bez Danii w 2-iej turze.
Gdyby Dania miała taką ekipę jak za czasów braci Laudrup czy Szmajchela i Pechnika to kto wie co by mogło się stać. A tak to raczej płonne nadzieje.
|
|
|
|
|
|
|
Sandman80
Go
|
brawo brawo dla Odense , coś pięknego
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Czyli Wisła dalej w grze!
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
Brawo Wisla, uklony dla Odense za sportowa postawe !
|
|
|
|
|
|
|
Sandman80
Go
|
|
|