renia
|
...jest czy nie jest? Oto jest pytanie...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A to już nie jest mój problem, bo ja aż taki Doktor, to nie jestem. Lubię geny inteligencji wspierać, bo na to zasługują... I zapamiętać: "na chlebie też prpoprcjum wyjdzie"
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Proporcjum to w zasadzie na wszystkim mozna wyrobic, na oleju rzepakowym, margarynce, bulkach i kurczaku.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jestem za, gonić z powrotem na pastwisko, bo zdrowa dieta wysokowęglowodanowa to jest to, co powinno się zaproponować społeczeństwu demokratycznemu. I żadne tam kombinacje LCHF-owe!
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A! Przypomniałem sobie. Pozadymiał też trybunki, bowiem nie ma dobrego meczyku bez kibiców, tak "padają' ludzie z nizin.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Dobry doping dodaje sił.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Doping to patologia, więc zawoaluję. Doping, dla dopingu nie jest ważne komu doda on sił, ani komu te dodane siły dadzą radość, ważne jest kto z tego obopólnego wysiłku weźmie kasę, ale akurat konia to mało ... wiadomo. O "osobistych wycieczkach" wspominać nie będę, kto "rozumi" ten "umi". A korzystając z tej okazji, doręczycielom gazet proponuję prasnąć się porządnie w zad i samodzielnie ocenić doniosłość i dojrzałość swego odkrycia, gdy się zdopingować zaś zechcą.
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
Reniu na te badania mogą przyjść tylko Panowie w jakimś tam wieku konkretnym, którzy są już od jakiegoś konkretnego czasu na żywieniu optymalnym i nie przeszli na żywienie z powodu choroby co więcej nie pamiętam bo to Panów się tyczy. I chyba właśnie jak pisałaś zażywający ruchu.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A ile osób młodych, zdrowych zmienia dietę? Chwytają się DO jak już nic innego nie pomaga...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
i o BMI do 25. Uf cale szczescie mam wiecej i sie nie lapie
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
W Trujce nawijaja o otylosci, nowotworach, nadcisnieniu etc. Powodem jest brak ruchu i zle zywienie, podjadanie miedzy posilkami, stres. Proste?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Radzio
Go
|
i o BMI do 25. Uf cale szczescie mam wiecej i sie nie lapie A poniżej 20 to można?
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Tak od 19
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ocipieli, zdrowe konie chcą badać- weight horse healthy.
|
|
|
|
|
|
|
adamel
Go
|
No i d... Moja szanowna małżonka testowała ostatnio nowy specjalistyczny wziernik ( retinoskop ) na mojej skromnej osobie. Naczyńka śliczne, okrąglutkie, czyściutkie, jak u niemowlaka. Murowana?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
To czemu ta HCy jest podwyższona u ŻOwców? Pewno przez niedobora wit. D
|
|