Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Ale geba... polska. A jego mowa taka, ze sluchac sie nie chce...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ale geba... polska. A jego mowa taka, ze sluchac sie nie chce...
Za dużo wojen było ,a ćwiczyć uśmiech się nie chciało (szczęśliwego nowego yorku)
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Linda miał rację, Gajos miał rację, a nawet zamachowski miał rację.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Teraz rację ma Naczelnik i lepiej się tego trzymać.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Linda miał rację, Gajos miał rację, a nawet zamachowski miał rację. Ale Figura miała coś ,czego oni nie mieli
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Dała mi kosza ,to ma teraz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bobby
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Bobby
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
No może, ale chłopak jest jeszcze mniej medialny niż Doktor, choć tak mądrze jak Doktor nie prawi. Dziwne, że to "kino optymalne" ma taką małą oglądalność.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
I żeby nie było, że gościa krytykuję! Wcale tak nie jest, bo sam w domu mam youtubera, co się wyświetla "999+" i obserwuję, jak to jest tak samemu z siebie usiąść przed kamerką i nagrywać dla ludzi, jak ciekawsze rzeczy są do roboty...
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
No może, ale chłopak jest jeszcze mniej medialny niż Doktor, choć tak mądrze jak Doktor nie prawi. Dziwne, że to "kino optymalne" ma taką małą oglądalność. To wszystko nie jest "trendy", nie na topie, itd, a piszę o Doktorze, o DO,,itd I może dobrze, bo rozmydlili by wszystko, przerobili na swoją modłę, namieszali we łbach...i była by KICHA. A tak to pokrytykują, postraszą czasem, i wokół cisza, a ci co chcą podumać, podumają...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jasne, do tego są tacy, co na jednym zdaniu z odpowiedzi dla konkretnej osoby potrafią sobie błędną całą formułę diety usnuć, "co Doktor miał na myśli... Ale to nie mój problem.
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Go
|
Linda miał rację, Gajos miał rację, a nawet zamachowski miał rację. Zamachowski ("a nawet zamachowski") nie miał.
|
|
|
|
|
|
|
|