renia
|
Napięcie rośnie...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
jak znam zycie to bruford obali to wszystko jednym zdaniem tak bez badan obali,jednym zdaniem? To nie po 'naukowemu'..
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nie, obalić nie obali, ponieważ nie przyjmie do wiadomości, jak zwykle, bo to nie po anglosasku będzie!
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
Zacieram ręce ...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
jak znam zycie to bruford obali to wszystko jednym zdaniem tak bez badan obali,jednym zdaniem? To nie po 'naukowemu'.. No a jak, on tak potrafi, rzuci polgebkiem "healerka" i po sprawie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Blackend
|
W końcu dorwałem sie do komputera, a tu jeszcze nic...
|
|
|
|
|
|
|
RG
Go
|
W końcu dorwałem sie do komputera, a tu jeszcze nic... Właśnie, właśnie, ja też czekam
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ja też czekam, bo nic jeszcze nie dostałem do zamieszczenia... Ale jestem dobrej myśli.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Napięcie rośnie... oj rosnie, wracam pedem z podrozy, wlaczam kompa jak szalony, szybko, szybko i...................
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
administ
Go
|
Mam, zaraz wrzucę.
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
ho ho
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Kontynuacja badań nad Żywieniem Optymalnym. Szanowni Państwo „Optymalni”, Prowadzone dotychczas badania dotyczące wpływu diety „optymalnej” na zdrowie człowieka nie dostarczyły jeszcze jednoznacznej odpowiedzi. W związku z powyższym Ogólnopolskie Stowarzyszenie Optymalnych im. Adama Jany wraz z Katedrą i Zakładem Bromatologii Uniwersytetu Medycznego w Poznaniu i w porozumieniu z Doktorem Janem Kwaśniewskim, podjęło decyzję o kontynuacji badań ukierunkowując je na poszczególne jednostki chorobowe. Biorąc pod uwagę niejednokrotnie wyrażaną przez Państwa potrzebę wyjaśnienia wpływu diety „optymalnej” w szeregu jednostkach chorobowych zwracamy się do wszystkich osób stosujących żywienie optymalne o pomoc poprzez wypełnienie ankiety. Pod koniec ankiety będziecie Państwo mieli możliwość wstępnego dobrowolnego zdeklarowania swojego udziału w dalszych badaniach nad wpływem Żywienia Optymalnego na zdrowie. Osoby biorące udział w badaniach dowiedzą się również jaki jest ich wiek metaboliczny. Ankieta zawiera tylko kilka pytań i nie zajmie więcej niż 5 minut. Pola oznaczone znakiem * (gwiazdka), są obowiązkowe tzn. należy je wypełnić, żeby zakończyć ankietę. Ankietę można wypełnić klikając tutaj: https://docs.google.com/forms/d/1N8hJLA4gGC6JgDD3fcC7kOobefkMGTkPMAV4UZAILk8/viewform?pli=1Z góry dziękujemy za współpracę. dr n. farm Izabela Bolesławska, Katedra i Zakład Bromatologii Uniwersytetu Medycznego w Poznaniu Bogdan Tkocz, Prezes Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Optymalnych im. Adama Jany Zuzanna Rzepecka, Prezes Poznańskiego Oddziału OSO im. Adama Jany Źródło: http://www.optymalni.poznan.pl/informacje/kontynuacja-badan-nad-zywieniem-optymalnym.html
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
współpracuję.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
no tak, ja widzialem takiego jednego z "mobilnym ip" co pewnie zaraz natrzaska z piecset ankiet i zaznaczy w kazdej, ze "zle/gorzej/pogorszylo sie"
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
zofijeczka
Go
|
no ale przy badaniach wyszłoby czy stosuje czy nie stosuje diety- czyż nie? No i nie roz 500- ciorzy się gdyby poszedł na dalsze badania
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Kontynuacja badań nad Żywieniem Optymalnym. Szanowni Państwo „Optymalni”, Prowadzone dotychczas badania dotyczące wpływu diety „optymalnej” na zdrowie człowieka nie dostarczyły jeszcze jednoznacznej odpowiedzi. W związku z powyższym Ogólnopolskie Stowarzyszenie Optymalnych im. Adama Jany wraz z Katedrą i Zakładem Bromatologii Uniwersytetu Medycznego w Poznaniu i w porozumieniu z Doktorem Janem Kwaśniewskim, podjęło decyzję o kontynuacji badań ukierunkowując je na poszczególne jednostki chorobowe. Biorąc pod uwagę niejednokrotnie wyrażaną przez Państwa potrzebę wyjaśnienia wpływu diety „optymalnej” w szeregu jednostkach chorobowych zwracamy się do wszystkich osób stosujących żywienie optymalne o pomoc poprzez wypełnienie ankiety. Pod koniec ankiety będziecie Państwo mieli możliwość wstępnego dobrowolnego zdeklarowania swojego udziału w dalszych badaniach nad wpływem Żywienia Optymalnego na zdrowie. Osoby biorące udział w badaniach dowiedzą się również jaki jest ich wiek metaboliczny. Ankieta zawiera tylko kilka pytań i nie zajmie więcej niż 5 minut. Pola oznaczone znakiem * (gwiazdka), są obowiązkowe tzn. należy je wypełnić, żeby zakończyć ankietę. Ankietę można wypełnić klikając tutaj: https://docs.google.com/forms/d/1N8hJLA4gGC6JgDD3fcC7kOobefkMGTkPMAV4UZAILk8/viewform?pli=1Z góry dziękujemy za współpracę. dr n. farm Izabela Bolesławska, Katedra i Zakład Bromatologii Uniwersytetu Medycznego w Poznaniu Bogdan Tkocz, Prezes Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Optymalnych im. Adama Jany Zuzanna Rzepecka, Prezes Poznańskiego Oddziału OSO im. Adama Jany Źródło: http://www.optymalni.poznan.pl/informacje/kontynuacja-badan-nad-zywieniem-optymalnym.html Bardzo dobrze, że te badania nad Dietą Optymalną są kontynuowane. Przynajmniej nie będą mieli "argumentu przeciw DO", twierdząc, że jest ona nieprzebadana i dlatego nie może być zalecana...To jest poważne i należyte potraktowanie DO. A nie pisać, że "szkodliwe, bo niezgodne z zaleceniami IŻiŻ..."
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Teżź wypełniłam.
Mogę dać tę informację u siebie na stronie?
|
|
|
|
|
|
|
|
|