administ
Go
|
Po to jest zgoda na uczestniczenie w badaniach lub nie, aby nie zajmować się 'żartownisiami".
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
Jutro pójdzie. I dam na facebooka. Polubione Ja to nie wiem czy wypełniac czy nie , chyba się wstrzymam z pół roku jeszcze , bo ja kilka lat jakies tam rózne nie surowe i surowe lc , a tak łoptymalnie to może od stycznia próbuję .... nie chciałbym produkowac błędów w ankiecie ... pomyślę ...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Podoba mi się w tej ankiecie to, że jest ona konkretna i krótka. Na ogół ankiety są nudne i ciągną się jak flaki w oleju...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Tak, bardzo fajnie zaplanowano tę ankietę.
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
zostawia niedosyt klikam dalej a tu koniec tak bez ostrzeżenia
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jeśli jest pewien niedosyt, to jest optymalnie...
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Dziś rano było już 99 wypełnionych ankiet!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Teżź wypełniłam.
Mogę dać tę informację u siebie na stronie?
Nie... Teresa, masz rację. Czym więcej wypełnionych ankiet, tym lepiej. "Plewy od ziarna" z pewnością będą potrafili rozdzielić...a przynajmniej metodologia badań będzie bardziej rzetelna i dokładniejsza przy większej liczbie wypełnionych ankiet...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dziś rano było już 99 wypełnionych ankiet! Kto jeszcze nie wypełnił? Szybciutko, będzie stóweczka... Gdyby wypełnianie wyszło na 102, to by całkiem było dobrze...
|
|
|
|
|
|
|
|
Rudzik
Go
|
Wysłane
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Wysłane Może coś wygrasz jak setny respondent...
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Jak na Prezesa przystało
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Już przestań...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Dziś w Krotoszynie rozmawiałem z Panią Zuzanną Rzepecką na temat ankiet. I chcę jeszcze raz serdecznie podziękować Użytkownikom i sympatykom tego Forum, za tak wspaniały odzew. Wkrótce więcej szczegółów.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Właśnie przeglądam wypełnionych 250 ankiet i co widzę? Byłych chorych przeważnie i bardzo dużo młodych ludzi, którzy podjęli ŻO z przekonania i ciekawości! Najniższa i jedyna ocena stanu zdrowia - 2 - przy zaniku mięśni, rzadko są trójki (głównie przy otyłości), a najczęściej czwórki i piątki przy chorobach "nieuleczalnych". Bardzo dużo osób wyraża chęć uczestnictwa w badaniach (około 90% wypełniających ankietę), które tym razem podobno nie będą już tak uciążliwe, jak w poprzedniej turze! Jeszcze raz serdecznie dziękuję wszystkim osobom, które zechciały wypełnić ankietę.
|
|
|
|
|
|
|
|