administ
Go
|
O przepraszam, są jeszcze dwie dwójki u osoby z miażdżycą i osoby zdrowej oraz niestety dwie jedynki - rak prostaty i ciężki zawał.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ogólnie piękne dane, żaden ośrodek "zdrowia" takimi nie może się poszczycić...
|
|
|
|
|
|
|
RG
Go
|
Ogólnie piękne dane, żaden ośrodek "zdrowia" takimi nie może się poszczycić...
A tam, zdecydowana większość ośrodków "zdrowia" w Polsce może się poszczycić 100% wynikami w kartotekach zgonów... chyba, że im jakiś pacjent ucieknie na DO ale wtedy w kartotekach pewnie wpisują NN i nie wliczają do statystyk w wynikach
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
0,8% "niezadowolonych" i to w tym społeczeństwie - SUPER osiągnięcie.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Już nawet jeden wyleczony z choroby tzw. nieuleczalnej to powinien być cud na miarę papieża...
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
0,8% "niezadowolonych" i to w tym społeczeństwie - SUPER osiągnięcie. nie można powiedzieć "niezadowolonych" - pytanie jak się wcześniej oceniali może np na 0 ha! - a wedy przejście na wyższy poziom punktacji to już coś. No i kwestia weryfikacji czy dana osoba prawidłowo jadła.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Żałuję, że wczoraj na naszym pomorskim spotkaniu Optymalnych nie poruszyłam tego tematu badań i nie zachęciłam obecnych tam do brania udziału w wypełnianiu ankiet (nie przypomniałam sobie o tym). Teraz muszę to nadrobić mailowo i telefonicznie. Czym więcej uczestników badań, tym na pewno lepiej...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Pomogło... zrobione...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
nawet ja wyslalem ankiete choc nie wiem czy ja optymalny czy nie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Zyon
|
zaswiadczenie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
nawet ja wyslalem ankiete choc nie wiem czy ja optymalny czy nie Ja nie, spóźniłem się
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
kto pozno przychodzi ten sam sobie szkodzi. final w postaci wywalenia bruforda tez pewnie przegapiles.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
kto pozno przychodzi ten sam sobie szkodzi. final w postaci wywalenia bruforda tez pewnie przegapiles.
No, zaraz zajrzę
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
No, zaraz zajrzę Bardzo ładnie, pewno niedługo wróci Jako Brufozorro A biedni chorzy?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
U Teresy bedzie sie Verbalizowal z wieksza intensywnoscia. Potrzeby pisania o niczym trzeba zapokajac przeciez
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Niektórzy nie wytrzymują bez złośliwości...Już nie chodzi im o to aby coś zyskać, ale aby komuś coś zniszczyć... jak ten góral co zazdrościł sąsiadowi posiadania 100 krów i sam tylu nie chciał, lecz prosił Boga, aby tamtemu krowy zdechły...taki pies ogrodnika...
|
|
|
|
|
|
|
|