Gavroche
|
Fajnie, skrobnij na forum jak cos się dowiesz. No jacha
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
U mnie najpierw o badaniach diety wysokotłuszczowej napisał Pan Nemer. Zadzwoniłam do szwedzkiej koleżanki i Ona to potwierdziła. Też się tą sprawą interesuje, też jest na DO.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Teresa "widziałam" Ciebie na Onecie... super wyszłaś...
|
|
|
|
|
|
|
friga
Go
|
A czy są w Polsce robione jakieś badania kliniczne nad dieta doktora Kwaśniewskiego? Pytam bo można by było pomyśleć o takich badaniach niekomercyjnych.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
U mnie najpierw o badaniach diety wysokotłuszczowej napisał Pan Nemer. Zadzwoniłam do szwedzkiej koleżanki i Ona to potwierdziła. Też się tą sprawą interesuje, też jest na DO.
Nemera widzialem na tych stronach, ktore ja wkleilem. on sie udziela chyba wszedzie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
A czy są w Polsce robione jakieś badania kliniczne nad dieta doktora Kwaśniewskiego? Pytam bo można by było pomyśleć o takich badaniach niekomercyjnych.
Z takiego "myślenia" nic nie wynika, albo się robi, albo się "myśli"...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
... że ktoś zrobi. Tylko po co badać coś, co już dawno odkryte. Dla Nobla? Przecież on już jakiś czas temu odszedł!
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Go
|
Jestem za. Każde sensowne działanie musi być poprzedzone myślą.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ciekawe jaki dialog z własnym organizmem ma CoolEdyta, że tak sobie z innych biedaków drwi..? Jezeli tutaj czytales to hustawka we wszystkie strony, raz tak raz siak a w koncu niewiadomo jak. Bo Cebulasia to wiadomo zryła sobie jelita do tego stopnia, że teraz rotować wszystko musi A i to niewiele dało do myślenia, bo tyje i chudnie i kombinuje, zamiast jeść jak człowiek. Rotowanie to stan umyslu, nazwa pochodzi od angielskiego czasownika "rot". Jak schudnie to zaraz utyje, typowe jojo, bo ta no stabilnosc ustroju przeciez nie pozwoli
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Jestem za. Każde sensowne działanie musi być poprzedzone myślą. Ale niektórzy myślą, że inni to zrobią...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ciekawe kto tak myśli. Któż to są ci "inni"? "Hipotetycy", czy może ktoś z forum. Na przykład.
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Go
|
Jestem za. Każde sensowne działanie musi być poprzedzone myślą. Ale niektórzy myślą, że inni to zrobią... Dobre, dobre, aż sie szczerze uchachałem.
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Go
|
Ciekawe kto tak myśli. Któż to są ci "inni"? "Hipotetycy", czy może ktoś z forum. Na przykład. Może wyznaczmy kogoś "na ochotnika" i wspierajmy go/ją/ich/je mentalnie. Mam trochę wprawy (w mentalnym wspieraniu ), to służę... wsparciem Jest, nas leni, sporo na tym świecie.
|
|
|
|
|
|
|
friga
Go
|
No tak adminie masz racje! Dlatego pytam, bo pamietam , ze byly robione jakies ankiety tylko nie wiem z jakiej okazji czy wlasnie z okazji badan klinicznych.
|
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Go
|
dobra nowa/stara nazwa Szwedzki Stół, biedaki tylko nie wiedzą ( nie chcą?), że są 45lat za dr Janem Kwaśniewskim. I basta!
|
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dobrze podsumował ten wykład "wilczurosaurus" w komentarzu pod tym filmem...
|
|
|
|
|
|
|
|