Autor
|
Wtek: Badania nad Dietą Optymalną dr Kwaśniewskiego (Przeczytany 620181 razy)
|
Radzio
Go
|
Czyli jak mnie porwie namiętność, to można zastosować tą "starą" proporcję i gitara? Jasne, ale czujność trzeba zachować i jakby co, to kombinować pod siebie. Wiadomo Ale fajnie! Przekażesz pozdrowienia Doktorowi? Tak mi humor poprawił w Trzech Króli! Czterech, jest jeszcze Ra. Raczej cierpliwy.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Czyli jak mnie porwie namiętność, to można zastosować tą "starą" proporcję i gitara? Jasne, ale czujność trzeba zachować i jakby co, to kombinować pod siebie. Wiadomo Ale fajnie! Przekażesz pozdrowienia Doktorowi? Tak mi humor poprawił w Trzech Króli! Królów, Gavroche. Plisssss. Króle siedzą w klatkach chyba, że dzisiaj to biologiczne święto.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Czyli jak mnie porwie namiętność, to można zastosować tą "starą" proporcję i gitara? Jasne, ale czujność trzeba zachować i jakby co, to kombinować pod siebie. Wiadomo Ale fajnie! Przekażesz pozdrowienia Doktorowi? Tak mi humor poprawił w Trzech Króli! Królów, Gavroche. Plisssss. Króle siedzą w klatkach chyba, że dzisiaj to biologiczne święto. I, Gavroche, w ogóle za głośno piszesz. A "Trzech Króli" dlatego, że to "płodni mędrcy" byli.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Czyli jak mnie porwie namiętność, to można zastosować tą "starą" proporcję i gitara? Jasne, ale czujność trzeba zachować i jakby co, to kombinować pod siebie. Wiadomo Ale fajnie! Przekażesz pozdrowienia Doktorowi? Tak mi humor poprawił w Trzech Króli! Królów, Gavroche. Plisssss. Króle siedzą w klatkach chyba, że dzisiaj to biologiczne święto. Nie badz taka pewna https://scontent-a-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/1554340_569180943163103_242000357_n.jpg
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Czyli jak mnie porwie namiętność, to można zastosować tą "starą" proporcję i gitara? Jasne, ale czujność trzeba zachować i jakby co, to kombinować pod siebie. Wiadomo Ale fajnie! Przekażesz pozdrowienia Doktorowi? Tak mi humor poprawił w Trzech Króli! Królów, Gavroche. Plisssss. Króle siedzą w klatkach chyba, że dzisiaj to biologiczne święto. Język żyje, nie ma co z tym walczyć... Święta Trzech Królów przecież nie ma
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
No, tak. Wszędzie te króle. Ok, pas. Wszędzie królują króle. Króle mnie nie ruszają. Rusza mnie remament, pryśnic, druszlak, najsamprzód i cofać do tyłu
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
No, tak. Wszędzie te króle. Ok, pas. Wszędzie królują króle. Króle mnie nie ruszają. Rusza mnie remament, pryśnic, druszlak, najsamprzód i cofać do tyłu Tak, tak. A weteryniarz i wewiórka?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Czyli jak mnie porwie namiętność, to można zastosować tą "starą" proporcję i gitara? Jasne, ale czujność trzeba zachować i jakby co, to kombinować pod siebie. Wiadomo Ale fajnie! Przekażesz pozdrowienia Doktorowi? Tak mi humor poprawił w Trzech Króli! Królów, Gavroche. Plisssss. Króle siedzą w klatkach chyba, że dzisiaj to biologiczne święto. Nie badz taka pewna https://scontent-a-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/1554340_569180943163103_242000357_n.jpg
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
No, tak. Wszędzie te króle. Ok, pas. Wszędzie królują króle. Króle mnie nie ruszają. Rusza mnie remament, pryśnic, druszlak, najsamprzód i cofać do tyłu Tak, tak. A weteryniarz i wewiórka? Kulturzysta, doktórka, tygelek, wrócić z powrotem, wyjątek na potwierdzenie reguły, kontrol w metrze, gubiki i uspać psa
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
No, tak. Wszędzie te króle. Ok, pas. Wszędzie królują króle. Króle mnie nie ruszają. Rusza mnie remament, pryśnic, druszlak, najsamprzód i cofać do tyłu Tak, tak. A weteryniarz i wewiórka? Kulturzysta, doktórka, tygelek, wrócić z powrotem, wyjątek na potwierdzenie reguły, kontrol w metrze, gubiki i uspać psa Aaaa kontrol to klasyka. Co mi pan tu inseminuje. Ty, ty dylemacie jeden. Doktórka jest jeszcze w wersji dochtórka. A remament w wersji renament. No i jeszcze dźwi.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
A ostatnio "ubrałam buty, ubrałam sukienkę"
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A ostatnio "ubrałam buty, ubrałam sukienkę" A na ile ta sukienka była?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Na jeden wieczór...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Na jeden wieczór... Droga.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Na jeden wieczór... Droga. Bo była na "długi rękaw"." Na krótki" byłaby tańsza.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
A ostatnio "ubrałam buty, ubrałam sukienkę" A na ile ta sukienka była? Na 90 w biodrach
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
MariuszM
Go
|
wariaci, 40cm pod kolanko