Autor
|
Wtek: Badania nad Dietą Optymalną dr Kwaśniewskiego (Przeczytany 620233 razy)
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
Zabawny Nie potrzebuję tego: Osoby badane otrzymają m.in. wyniki testu wydolnościowego, pomiaru składu ciała, ocenę sposobu żywienia z możliwością konsultacji z żywieniowcem, a także lipidogram. Poza tym nie spełniam kryteriów I najważniejsze: co mnie obchodzi doktorat babki z Facebooka? Co Ty oceny sposobu żywienia nie potrzebujesz? Nie chcesz posłuchać mądrzejszych? O zaletach pełnoziarnistych i o wpływie psychiki na przybieranie na wadze? O szkodliwości tłuszczów zwierzęcych nie wspominam... poważnie!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
To osobisty wybór uwarunkowany światopoglądem, wziąć udział czy nie Ja uważam, że to psu na budę się nawet nie zda. Oddaję regularnie krew, jestem w banku szpiku, pomagam bezdomnym ludziom i zwierzętom, bo to ma dla mnie większe znaczenie. Ale czy tak jest naprawdę, ch... wie, jednak w coś trzeba wierzyć
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
To osobisty wybór uwarunkowany światopoglądem, wziąć udział czy nie Ja uważam, że to psu na budę się nawet nie zda. Oddaję regularnie krew, jestem w banku szpiku, pomagam bezdomnym ludziom i zwierzętom, bo to ma dla mnie większe znaczenie. Ale czy tak jest naprawdę, ch... wie, jednak w coś trzeba wierzyć Normalnie tak jak ja, tylko ja tego nie robię ...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Co Ty oceny sposobu żywienia nie potrzebujesz? Nie chcesz posłuchać mądrzejszych? O zaletach pełnoziarnistych i o wpływie psychiki na przybieranie na wadze? O szkodliwości tłuszczów zwierzęcych nie wspominam... poważnie!ojjojjoj to nie dla mnie za mądry jestem!
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
Co Ty oceny sposobu żywienia nie potrzebujesz? Nie chcesz posłuchać mądrzejszych? O zaletach pełnoziarnistych i o wpływie psychiki na przybieranie na wadze? O szkodliwości tłuszczów zwierzęcych nie wspominam... poważnie!ojjojjoj to nie dla mnie za mądry jestem! ale wkoło jest wesoło, nauka idzie do przodu, a ja lubię nowinki...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
To osobisty wybór uwarunkowany światopoglądem, wziąć udział czy nie Ja uważam, że to psu na budę się nawet nie zda. Oddaję regularnie krew, jestem w banku szpiku, pomagam bezdomnym ludziom i zwierzętom, bo to ma dla mnie większe znaczenie. Ale czy tak jest naprawdę, ch... wie, jednak w coś trzeba wierzyć Normalnie tak jak ja, tylko ja tego nie robię ... Bo nie widziałeś na spacerze z psami ziemianki bezdomnych, gdzie trzydziestoletnia kobieta o wyglądzie babci próbowała karmić niemowlę dżemem, a ono się tak darło, że aż kręgosłup bolał. Wziąłem kilku najtrzeźwiejszych i zrobiłem im zakupy. To był luty. Kupłem tyle kalorii w mięsie, tłuszczu, mleku i zbożu ile tylko mogli unieść. To daje satysfakcję, bo może nie wymienili wszyskich konserw i mleka w proszku za wódę i dziecko przeżyło do wiosny
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
To daje satysfakcję, bo może nie wymienili wszyskich konserw i mleka w proszku za wódę i dziecko przeżyło do wiosny Właśnie dlatego nie robię i wspieram Cię duchowo, a (Z)robiłem kilka razy podobnie. Patologi nie uleczysz, a dzieci jak mawiasz-prawo natury, słabe geny http://pl.bab.la/slownik/niemiecki-polski/weg?! Bo miękkie serce wymaga twardej d***, a mnie się odciski porobiły... Znaczy skóra zrogowaciała
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
To daje satysfakcję, bo może nie wymienili wszyskich konserw i mleka w proszku za wódę i dziecko przeżyło do wiosny Właśnie dlatego nie robię i wspieram Cię duchowo, a (Z)robiłem kilka razy podobnie. Patologi nie uleczysz, a dzieci jak mawiasz-prawo natury, słabe geny http://pl.bab.la/slownik/niemiecki-polski/weg?! Bo miękkie serce wymaga twardej d***, a mnie się odciski porobiły... Znaczy skóra zrogowaciała Ale pedałując na rowerku stacjonarnym, nie spotkałbym tylu ciekawych zjawisk Wolę kamizelkę
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
To osobisty wybór uwarunkowany światopoglądem, wziąć udział czy nie Ja uważam, że to psu na budę się nawet nie zda. Oddaję regularnie krew, jestem w banku szpiku, pomagam bezdomnym ludziom i zwierzętom, bo to ma dla mnie większe znaczenie. Ale czy tak jest naprawdę, ch... wie, jednak w coś trzeba wierzyć Znam? To osobisty wybór uwarunkowany światopoglądem, wziąć udział czy nie Ja uważam, że to psu na budę się nawet nie zda. Oddaję regularnie krew, jestem w banku szpiku, pomagam bezdomnym ludziom i zwierzętom, bo to ma dla mnie większe znaczenie. Ale czy tak jest naprawdę, ch... wie, jednak w coś trzeba wierzyć Normalnie tak jak ja, tylko ja tego nie robię ... Bo nie widziałeś na spacerze z psami ziemianki bezdomnych, gdzie trzydziestoletnia kobieta o wyglądzie babci próbowała karmić niemowlę dżemem, a ono się tak darło, że aż kręgosłup bolał. Wziąłem kilku najtrzeźwiejszych i zrobiłem im zakupy. To był luty. Kupłem tyle kalorii w mięsie, tłuszczu, mleku i zbożu ile tylko mogli unieść. To daje satysfakcję, bo może nie wymienili wszyskich konserw i mleka w proszku za wódę i dziecko przeżyło do wiosny Wypadałoby sprawdzić, lato już.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Zrobili w końcu jakieś badania tej Diecie Optymalnej?! Zdrowa jest?
|
|
|
|
|
|
|
jukor
Go
|
Zrobili w końcu jakieś badania tej Diecie Optymalnej?! Zdrowa jest? Zdrowa, zdrowa! Ja do pracy jeżdżę rowerem jak spora część miejscowych / blisko i dla zdrowotności /. Po powrocie do domu po ok. 10min zmierzyłem sobie ciśnienie. 120/83. Wcześniej tzn. przed ŻO byłoby to nie możliwe. Po przebudzeniu było wyższe. Jeszcze raz ZDROWA !
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Zrobili w końcu jakieś badania tej Diecie Optymalnej?! Zdrowa jest? Naiwności... Przecież badania są po to aby kilka doktorantów zrobić, a przy okazji może tam co wyjdzie... Choćby, że tak nie szkodzi jak się spodziewano!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Adam mowil na bioslone, ze szkodzi, bo zoltka codzennie jedzone powoduja raka.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Choćby, że tak nie szkodzi jak się spodziewano! I że: z tego powodu wymaga dalszych badań, bo nie wiadomo czemu nie szkodzi, choć powinna.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Adam mowil na bioslone, ze szkodzi, bo zoltka codzennie jedzone powoduja raka.
Zaiste mędrzec jaki!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Zrobili w końcu jakieś badania tej Diecie Optymalnej?! Zdrowa jest? Zdrowa, zdrowa! Ja do pracy jeżdżę rowerem jak spora część miejscowych / blisko i dla zdrowotności /. Po powrocie do domu po ok. 10min zmierzyłem sobie ciśnienie. 120/83. Wcześniej tzn. przed ŻO byłoby to nie możliwe. Po przebudzeniu było wyższe. Jeszcze raz ZDROWA ! Z tekstu Twojej ura odpowiedzi wynika, że to ŻO jest zdrowa. A mój Całuśny pytał o DO. Pysiaczku, DO to DnO. Wypinaj pupsiaki, całował oba będę.
|
|
|
|
|
|
|
krobert
Go
|
Zrobili w końcu jakieś badania tej Diecie Optymalnej?! Zdrowa jest? Nie bardzo mogą, bo zgłasza się za mało królików. W tym pierwszym panelu uczestniczyło dopiero, uwaga, kilka osób . Wydawało by się, że będą tłumy, a tak naprawdę nie ma nawet dziesięciu, żeby utworzyć jakąkolwiek grupę do porównań statystycznych. Bida. Kilku z forum mogłoby się jednak zgłosić. Za PKS w tę i we w tę oraz jajecznicę na miejscu zwracają, więc tylko wolny czas trzeba poświęcić.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|