Mirek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Bobby
Go
|
I żeby nie było, że gościa krytykuję! Wcale tak nie jest, bo sam w domu mam youtubera, co się wyświetla "999+" i obserwuję, jak to jest tak samemu z siebie usiąść przed kamerką i nagrywać dla ludzi, jak ciekawsze rzeczy są do roboty... Np. pisanie książek i sprzedawanie ich z 50zł+/ egzemplarz. No i nie trzeba słuchać żałosnych zwrotów typu "oddawaj hajs z jutuba", 'sprzedałeś się", "nie jesteś już tak śmieszny jak kiedyś". Musiałem
|
|
|
|
|
|
|
|
Bobby
Go
|
Musiałem na pisać, to co napisałem wyżej.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Zamachowski miał też.
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Go
|
Zamachowski miał też. Nie miał.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Nie było wojen?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26744
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Nie wiem czy było, gdyż dawno mnie tu nie było. http://www.h-ph.pl/pdf/hyg-2018/hyg-2018-1-096.pdfhttp://www.h-ph.pl/hyg.php?opc=AR&lng=pl&art=691Profil lipidowy i profil kwasów tłuszczowych u osób z nadciśnieniem tętniczym stosujących Dietę Optymalną
Fatty acids and lipids profile among hypertensive people using optimal diet Izabela Bolesławska 1/, Grzegorz Kosewski 1/, Paweł Jagielski 2/, Jaśmina Żwirska 2/, Hanna Płuszka 1/, Juliusz Przysławski 1/ 1/ Katedra i Zakład Bromatologii, Uniwersytet Medyczny im. Karola Marcinkowskiego w Poznaniu 2/ Zakład Żywienia Człowieka, Uniwersytet Jagielloński Collegium Medicum w Krakowie Wnioski Pomimo licznych kontrowersji, jakie budzi dieta niskowęglowodanowa, wysokotłuszczowa, jej stosowanie w przypadku osób z NT z uwagi na podwyższoną zawartość kwasów z rodziny n-3 może mieć korzystny wpływ na niektóre czynniki zwiększające ryzyko chorób układu sercowo-naczyniowego.
Źródło finansowania: Praca nie jest finansowana z żadnego źródła. Konflikt interesów: Autorzy deklarują brak konfliktu interesów. Z nauką i Naturą jeszcze nikt nie wygrał. https://naforum.zapodaj.net/images/5e8c9b6244d4.jpg
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
"Pomimo kontrowersji"... Ludziska lubią łykać prochy, takie badania są fajne, ale dla większości to za "trudne" do zrealizowania.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Własnym sumptem można przeprowadzać badania.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Blackend
|
Tych diet całe mnóstwo, każdy powinien bez problemu coś dla siebie wybrać.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Najlepsza jest "dieta ketogeniczna Pana Kwaśniewskiego" + suplementy... W filmie tym jest głównie reklama diety dr Dąbrowskiej i ośrodków z tym żywieniem...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
I bardzo dobrze, najważniejsze, że coś o Doktorze sie wspomina - za co jestem wdzięczny, a co tam kto klepie na ten temat, to kompletnie nieistotny problem.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Żadna z tych diet szarpanych , nie jest sposobem na życie - dlatego ZO nie jest dla wszystkich, i nie powinno być porównywane do jakiegoś keto sreto itp...
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Panie zwracają uwagę na konieczność badań, Doktor też przez całą karierę zawodową o to zabiegał. Tylko że wykonanie i publikacja otworzyła by puszkę pandory, albo jeszcze co gorszego np. upadek żyjących autorytetów.
|
|
|
|
|
|
|
|