Autor
|
Wtek: zofijeczka - dziennik treningowy (Przeczytany 209856 razy)
|
admin
Administrator
Jr. Member

wiadomoci: 5703
|
w torbie treningowej. Jeśli torba treningowa niewiele się różni od damskiej torebki, to ciężko znaleźć... 
|
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Jr. Member

wiadomoci: 521
|
Torba treningowa wygląda gorzej. Bo poza strojem w którym ćwiczę, mam zapasowy poza tym ręcznik duży, ręcznik mały, nakolanniki, 3 termosy (w tym dwa robią za stojaki dla komórek na których nagrywam zajęcia) ładowarka na wszelki wypadek. A jak się zdarzy że do pracy ją wezmę to dochodzą do niej wszystkie przedmioty z torebki, a potem już nie mam czasu rozdzielać więc noszę wszystko razem tu i tu. Bo to jest tak że jak coś wyjmujesz to potem jest bardzo potrzebne.  w torbie treningowej. Jeśli torba treningowa niewiele się różni od damskiej torebki, to ciężko znaleźć... 
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Jr. Member

|
Po wykonanym 94 invercie /odwróceniu po 9 zajęciach nastąpił zauważalny skok w sile, nadal nie jest to to, co miałam przed przejściem covida, ale daje to dużo radości i motywacji. Lubię te zauważalne skoki w wydajności rucjowo-siłowej. Muszę sprawdzić po którym invercie w zeszłym roku po zerwaniu więzadła przestałam liczyć odwrócenia - czyli kiedy uznałam, że siła mi zadawalająco wróciła przynajmniej jeżeli chodzi o jakość odwróceń i miałam zauważalne postępy przy ćwiczeniach / kiedy znów szłam do przodu względem 'sprzed'.
Porównanie może być dla mnie ciekawe.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Jr. Member

|
Tak, widziałem "nogami do góry" i nie tylko, a nawet, że siniaków niewiele! 
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Jr. Member

|
Nadal jeszcze sił nie mam tyle co przed zerwaniem więzadła, ale ostatnio był kroczek do przodu. Shouldermount się udał nawet bez większych wyskoków 
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Jr. Member

|