|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Piwo z sokiem i rurką, to dopiero jest perwersja!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A nasze rowery pewno zardzewieją. Jakoś mnie chęć do "rowerowania" przeszła... Za szybko się mija drzewa i kwiatki...
|
|
|
|
|
|
|
Kryanna
Go
|
A nasze rowery pewno zardzewieją. Jakoś mnie chęć do "rowerowania" przeszła... Za szybko się mija drzewa i kwiatki... A dokąd, a dokąd, a dokąd tak Renia gna? Ja powoluśku jeżdżę koło za kołem ... aby do przodu - oglądam po drodze spokojnie kwiatki, a co? Na liczniku i tak mam sporo i myślę pobić rekord zeszłoroczny. Nie powiem ile, bo by się ze mnie śmiali ale i tak dumna jestem z siebie jak paw! Dzisiaj u nas rusza Masa Krytyczna - żal mi, bo córa jedzie, a ja muszę zadania domowe odrabiać, no cóż życie to nie zawsze je bajka
|
|
|
|
|
|
|
|
Kryanna
Go
|
Też nie przepadam za tłokiem w czasie jazdy Jednak czasem trzeba przedrzeć się przez miasto żeby gdzieś na łono wyjechać. Chociaż mam to szczęście, że mieszkam na obrzeżu miasta i do Puszczy Bydgoskiej mam 5 minut albo i mniej więc tam często ujeżdżam swojego rumaka. Muszę przyznać (skromnie), że dużo mi dało to jeżdżenie, bo poznałam nieco zasady ruchu, nigdy nie myślałam że po jezdni można przejechać spokojnie i bezpiecznie Inaczej to wygląda z pozycji pieszego, a inaczej z poz. kierowcy - choćby roweru.
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Wczoraj w czeskim Holesovie odbył się kultowy ultramaraton DRASAL 2016. Trasa liczyła 178km i miała 5662m przewyższenia, do tego mordercza temperatura 34 st C w cieniu. Mój optymalny mąż przejechał trasę w 11h 30min zajmując pozycję Open 63 i M4 19. Biorąc pod uwagę to, że z dystansem tym zmierzyli się najlepsi z najlepszych to jest to naprawdę świetny wynik! Energia z żółtek, śmietanki, cukru i nieodtłuszczonego kakao. Nie łapały go skurcze, nie odcinało ze zmęczenia. Stwierdził, że dziś śmiało mógłby wziąć udział w następnym maratonie
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
W Czechach się nie da zapomnieć
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Super. A o nagrodzie pamiętałaś? Nagroda Reniu to była 500+ w zapowiedziach wyborczych, a "tera się należy" i łapsko odgryzą każdemu, kto się poważy znieść ten extradochód na używki...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie wszyscy przeznaczają go na używki. Jeśli była patologia to i bez 500+ na używki starczało, "najwyżej" na jedzenie zabrakło...Skutki 500+ dopiero będą widoczne. Pewnie dla biednych rodzin i dla rozruchu gospodarki Polski to będzie korzystne, tylko jak budżet państwowy będzie wyglądał? Ale bez tego 500+ i przy "dotacjach" unijnych i tak dług Polski rósł w zastraszającym tempie...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
To ten Tusk był bardzo złym człowiekiem .Na szczęście naród chowany w duchu Janosika.
|
|
|
|
|
|
|
|