admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26762
|
Teraz się w tej grze przepisy tak zmieniły, że nie wiadomo jak grać...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Pewnie, że "lata", tylko pewnie gdzie indziej i na czym innym... Lata, lata. Za towarem ( chociaż to brzmi dwuznacznie ).
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
O ile dobrze pamiętam to gra w tenisa stołowego... Zgadza się. Ja tez mu towarzyszę i kibicuję w różnych turniejach. Na początku września jedziemy do Międzyzdrojów na turniej. Ja jako kibic, chcę tez obejrzeć ten nasze słynne odciski gwiazd.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
O ile dobrze pamiętam to gra w tenisa stołowego... Zgadza się. Ja tez mu towarzyszę i kibicuję w różnych turniejach. Na początku września jedziemy do Międzyzdrojów na turniej. Ja jako kibic, chcę tez obejrzeć ten nasze słynne odciski gwiazd. Ludzie, którzy ciężko pracują, też mają odciski i nikt ich nie podziwia...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
O ile dobrze pamiętam to gra w tenisa stołowego... Zgadza się. Ja tez mu towarzyszę i kibicuję w różnych turniejach. Na początku września jedziemy do Międzyzdrojów na turniej. Ja jako kibic, chcę tez obejrzeć ten nasze słynne odciski gwiazd. Sportowa Rodzinka...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Pogoń za Aurą. 70km przekręcone do Bojohemum. Po drodze zmiana trasy za podpowiedzią wybłoconego rowerzysty zwrotu przeciwnego. Zacne powietrze na pagórkach. Dwa lasy bojohemsko-slavianskie przebyte (w tym jeden dwukrotnie). Momentami fajne enduro. Po raz pierwszy przechodziłem przez koronę drzewa (wiatrołom) na moczarach - przyznaję dobra przeszkoda. Po opadach za dużo jeszcze wody w lesie. Ot, inszy powrót było obrać trza...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
W ramach zaległości, rozpocząłem granicę św. Jana. Dziś słupy 6 i 5 liźnięte bo od końca zacząłem. 53km zróżnicowanej trasy, wcale nie łatwej. Dojście do 5 to przeprawa, ale to tylko na dobre... Do tego zaciekle broniony przez mrówkomuchy. Dawno mi tak nie zalazły. Jedną żywą zdjąłem dopiero w domu pod prysznicem, a drugą wydłubałem z oka. Ketonów zabrakło i trzeba się było dowęglić nieco , ale przed zmrokiem zdążone. Niby lato ale już ciemno. Równonoc tuż...
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ano. Z tańca z muchomrówami jeszcze:
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Na dzisiejszy rower krótkie portki się nie sprawdziły, brak rękawiczek jeszcze mniej. Słonecznie, czyste niebo. Samoloci latają, ale kołderki widocznej nie tkają, dziś.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
|
Dzisiaj z mężem wyprawiliśmy się na rowerach pojeździć po górkach, pagórkach, nasypach, piasku, korzeniach , itp. itd. Zajęło nam to 2 godz. i zeszłam sztywna z roweru. Wiatr duł przez cały czas i po prostu mnie przewiało. Więc stałam teraz z 15 min. pod gorącym prysznicem i padłam na drzemkę 10 min. jak pies Pluto. Uff, a nogi jeszcze mam sztywne. A nadgarstki mnie bolą , bo jazda po takich wertepach jednak wymaga trzymania kierownicy.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Podziwiam Was. Znowu "droga przez mękę"...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Spoko, najważniejsze żeby się łańcuch nie skończył to można kręcić . Ja dziś wyciągnąwszy wnioski z wczorajszego, przywdziałem rękawiczki. Ale krótkie portki potwierdziły że dziś również się nie sprawdziły najlepiej.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Owiewa rączki...
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26762
|
A bo ogólnie "po męsku" jest ciężej, a co dopiero wsiadanie na rower!
|
|
|
|
|
|
|
|