RafałS
|
Następna okazja wkrótce...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26739
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
|
Wczoraj fajny wypad rowerowy sobie zaserwowalam. Nowa trasa nad Kanałem Królewskim. Cisza, spokój, śpiew ptaków. Gdy ścieżka rowerowa sie skończyla było błotko, koleiny, trawa, wertepy. Ech, cudownie.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
40km. Rundka wkoło jeziora, z wieczora.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Zdrowo.
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
58km. W Boiohemum też fajnie. Pogoda typu lato nad Bałtykiem to bardzo dobra pogoda na przejażdżki.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
I świetnie!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
|
Cztery dni temu popedalowałam sobie moją starą trasą do Zalewu Zegrzyńskiego, ale umiarkowanie. Obiecałam sobie nie zajeżdzić sie tak, że potem ledwo schodzę z roweru.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
|
Uwaga !! Post polityczny. Na kolanie mam obrzydliwego strupa a zginac kolana przez tydzień nie mogłam i akurat na Międzynarodowe Mistrzostwa Polski w Terspolu tak Kaczor mnie urzadził. Wszystko wina Kaczora, bo.....jechalismy sobie pieknie z mężem na rowerach wzdłuż Kanało Królewskiego a po drugiej stronie pływał piekny, barwny kaczor. No i siem zapatrzyłam i jeb...m ( sorry) inaczej się nie da tego okreslić na asfalt. Nawet sie pozbierałam. Krew sie polała. Wszystko wina kaczora.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
a w zasadzie Ale jak tak można się zapatrzeć i to na ptaka! Szkoda zawodów do tego!
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
|
a w zasadzie Ale jak tak można się zapatrzeć i to na ptaka! Szkoda zawodów do tego! O przepraszam bardzo , ale na ptaka ( jakkolwiek by to odczytać ) można się zapatrzeć.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Oczywista oczywistość...
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ważne że nie skończyło się czymś gorszym, np. zezem.
|
|
|
|
|
|
|
|