Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
A dzień dobry, dzień dobry
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Bardzo dobry...chociaż bez roweru...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
My już dziś polataliśmy po górkach i pagórkach, pogoda nieszczególna ale to już rytuał
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
My już dziś polataliśmy po górkach i pagórkach, pogoda nieszczególna ale to już rytuał Jak kozica górska... Taka trochę upasiona
|
|
|
|
|
|
|
|
Kryanna
Go
|
Rower ma być od wiosny, no chyba, że się rozmyślę... Po co Reniu czekać do wiosny? Dzisiaj tak cudnie na dworze, że przejażdżka była samą przyjemnością. Chociaż tylko do sklepu ale zawsze kilka km do przodu Całą zimę kijkuję ale rower to je dopiero to! Nie mogę się nacieszyć jazdą, bo jakby co to ja dopiero co naumiałam się jeździć. Dostałam w spadku po wnuku rower. Nie było przedtem czasu czy ochoty na takie fanaberie. Teraz też czasu nie mam ale kradnę go jak tylko się da i okazuje się że chcieć to móc! Las mam pod nosem i to cudny, jest gdzie brykać.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mąż mnie wczoraj namawiał, na przejażdżkę rowerową. Ja oczywiście się nie zgodziłam bo chcę, żeby on najpierw dobrze sprawdził rowery, czy wszystko w nich "gra i buczy". Mówi, że jest wszystko okay, ale ja jestem przezorna (czytaj: leniwa )
|
|
|
|
|
|
|
Kryanna
Go
|
Mąż mnie wczoraj namawiał, na przejażdżkę rowerową. Ja oczywiście się nie zgodziłam bo chcę, żeby on najpierw dobrze sprawdził rowery, czy wszystko w nich "gra i buczy". Mówi, że jest wszystko okay, ale ja jestem przezorna (czytaj: leniwa ) Jeśli chodzi o lenistwo, to nikt mnie nie prześcignie! Właśnie żeby nic nie robić - uciekam na rower, im dalej tym lepiej A ... jeszcze to (im dalej) dotyczy lodówki! Teraz już mykam, bo jednak czasem poudawać trzeba że coś się robi.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jeśli chodzi o lenistwo, to nikt mnie nie prześcignie! Właśnie żeby nic nie robić - uciekam na rower, im dalej tym lepiej .......... Dobra jesteś. Bezkonkurencyjna...
|
|
|
|
|
|
|
Kryanna
Go
|
Jeśli chodzi o lenistwo, to nikt mnie nie prześcignie! Właśnie żeby nic nie robić - uciekam na rower, im dalej tym lepiej .......... Dobra jesteś. Bezkonkurencyjna... Tak, bo ja słucham mądrych ludzi. Dr Kwaśniewski przecież mówił, że nie należy robić nic ponad to co konieczne (albo coś mylę ale dużo masła jem i od tego skleroza się wdaje).
|
|
|
|
|
|
|
Kryanna
Go
|
Po poświęceniu całego koszyczka jajeczek - hop na rower i w drogę. Objechałam kawał lasu i dwa jeziora, uff! Coś ponad 30 kilometrów mam w nogach ale już dochodzę do siebie i zabieram się za serniczek (znaczy za robotę, jedzenie będzie jutro). I to by było na tyle
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
My już sporo sernika zjedliśmy, coby się w Święta nie zmarnowało... W planie było jedno ciasto, a w praktyce wyszły dwa (coby nie zabrakło)...
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
A my opędzlowaliśmy już z ćwiartkę biszkopta orzechowego z masą kakaową, a kaczkę właśnie wyciągnęłam z piekarnika. Aż się prosi, żeby uszczknąć Farsz zrobiłam z mielonego boczku, pieczarek, cebuli i kaszy gryczanej.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Kaczka pewnie z tym farszem z boczku jest pyszniutka i tłuściutka...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Na takie marne białko szkoda prądu
|