Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Kaczka pewnie z tym farszem z boczku jest pyszniutka i tłuściutka... Tłuszcz to jeszcze do słoiczka przelałam, tyle się go wytopiło. Całkiem spora była ta kaczucha
|
|
|
|
|
|
|
Kryanna
Go
|
Kaczka pewnie z tym farszem z boczku jest pyszniutka i tłuściutka... Tłuszcz to jeszcze do słoiczka przelałam, tyle się go wytopiło. Całkiem spora była ta kaczucha A ja dzisiaj znowu rowerowałam nad jezioro - tyle kaczek tam pływało, czerninka byłaby super! Myślę, że jak tylko pogoda i czas pozwoli to rekordy będę w tym roku bić. Energia mnie rozpiera od tego niezdrowego żarła!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
tyle kaczek tam pływało, czerninka byłaby super! Szyszko ponoć wyda wkrótce ukaz o całkowitej ochronie kaczek w tym kraju!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
W końcu w kaczystanie nastanie porządek.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Szkoda, bo to jedyny kawał dzikiego lasu w Europie był...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Może dobra KomUnia zabroni...
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Dziś dla odmiany pojeździłam rowerem, 18 km po okolicy, z mężem u boku, to czysta przyjemność Pachnie już wiosną
|
|
|
|
|
|
|
Kryanna
Go
|
Dziś dla odmiany pojeździłam rowerem, 18 km po okolicy, z mężem u boku, to czysta przyjemność Pachnie już wiosną Ciekawe, czemu żeśmy się nie spotkali gdzieś na szlaku. Też jeździłam ale z sąsiadką. Mąż prowadzi osiadły tryb życia, jego sprawa. My widziałyśmy morsów, aż zimno się robi od samego patrzenia na ich wybryki w wodzie (pewnie dla morsów to już upał?)
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ostatnio mniej roweru. Ale robi się sezon. Już na wstępie zerwałem łańcuch. Szczęśliwie obyło się bez spektakularnej klapy, zewnętrzna część ogniwa-zapinki wytrzymała.
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Szosowym jeździsz?
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Szosowy jest fajny na szosy tylko. Ja jeżdżę różnie, dlatego mtb i opony kompromisowe.
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Mój Darek jest dokładnie tego samego zdania
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Po szosie to jeżdżą tylko tacy jedni ponoć...
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Jacy? Jacy?
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Czyli "wytop łydy" cię nie interesuje raczej?
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe: