Dasna
Go
|
Sprawdziłam i nie ma wątku dla rowerzystów. Jak poczytałam sobie posty to lubimy rowery . Możemy się powymieniać uwagami i doświadczeniami.
|
|
|
|
|
|
|
wloczykij
Go
|
Sprawdziłam i nie ma wątku dla rowerzystów. Jak poczytałam sobie posty to lubimy rowery . Możemy się powymieniać uwagami i doświadczeniami. Wymieniajmy się.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Sprawdziłam i nie ma wątku dla rowerzystów. Jak poczytałam sobie posty to lubimy rowery . Możemy się powymieniać uwagami i doświadczeniami. Wymieniajmy się. Tak Włóczykiju cała zamieniam się w uważnego czytelnika.
|
|
|
|
|
|
|
wloczykij
Go
|
W mordę jeża, no. Niezłą jazdę miałaś.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Na rowerku jeżdżę bardzo okazjonalnie. Kiedys więcej, ale teraz wolę bieganie Mam jakiegoś budżetowego Autohra i na moje potrzeby sprawdza sie świetnie.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ja mam jakiegoś starego "górala" , ale staruszek jeszcze daje radę. Doposażyłam go w dodatkowe światełka z tyłu i z przodu (jest teraz modny), bo z tyłu ma takie duże światło na 3 szybkości migania i z przodu tez tyle , że białe. Staram się łączyć bieganie z jazdą na rowerze. Jeżdżę od zawsze (no trochę mniejsze dystanse były) a biegam dopiero od pół roku.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
W mordę jeża, no. Niezłą jazdę miałaś.
Nie można się nudzić
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ja nawet swojego roweru nie mam (nie licząc orbitreka, który nie jest taki odjazdowy ) Zawsze możesz podzielić się doznaniami po jeździe na orbitreku
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
No to masz niezłą jazdę.