|
administ
Go
|
Zamiast sztucznej szczęki mogą być implanty.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Trudno. Jakoś przeżyję... najwyżej będę żałowała...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No może jeszcze tak będzie, że zobaczysz...
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Sprawdziłam i nie ma wątku dla rowerzystów. Jak poczytałam sobie posty to lubimy rowery . Możemy się powymieniać uwagami i doświadczeniami. Zima? Rower? Ja proponuje sztuczne wiosla!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Tu gdzie ja mieszkam tzn. w Legionowie , bardzo dużo ludzi jeździ na rowerach. Nie ma znaczenia czy słońce czy deszcz, czy upał czy mróz.Jeżdżą cały rok. Opady śniegu , nawet obfite nie przeszkadzają. Można nawet sobie fundnąć opony z kolcami.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Takich drifterów nie ma , ale można popróbować.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Sprawdziłam i nie ma wątku dla rowerzystów. Jak poczytałam sobie posty to lubimy rowery . Możemy się powymieniać uwagami i doświadczeniami. Zima? Rower? Ja proponuje sztuczne wiosla! Dobrze, że nie szczęki...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Tu gdzie ja mieszkam tzn. w Legionowie , bardzo dużo ludzi jeździ na rowerach. Nie ma znaczenia czy słońce czy deszcz, czy upał czy mróz.Jeżdżą cały rok. Opady śniegu , nawet obfite nie przeszkadzają. Można nawet sobie fundnąć opony z kolcami. To jest chyba ładny kawałek od Warszawy... Chyba mieszkasz gdzieś w okolicach Radzia... może on tam kolo Twojego domu biegnie... Do Warszawy mam 30 km .Do Centrum. W zasadzie tak to 15 minut i jestem w Warszawie. Biega tez ok.6.00 rano jeden facet, ale nie pytałam się go jak się nazywa
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Popedałowałam do zaprzyjaźnionego pana(nasi synowie razem chodzili do przedszkola) naprawiającego rowery. Wymienił ramię, na którym trzyma się pedał i pogadaliśmy o oponach na zimę. Więc te co mam są na śnieg. Po lodzie dzisiaj też jechałam. Na wiosnę wymienię na cieńsze o ile jeżdżę po drodze a nie np. po lesie.Wtedy będę szybciej jeździć. Zadowolona machnęłam sobie 15 km , ale zimno było. Zmarzły mi nogi jak diabli. Muszę zmienić obuwie. Śmignął obok mnie facet na kolarzówce. Ba Dwa ruchy pedałami i już był daleko. Miał takie fajne getry , że butów wcale nie było widać i obcisły dres. Musi co, cieplej mu było niż mnie.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Popedałowałam do zaprzyjaźnionego pana(nasi synowie razem chodzili do przedszkola)...
Wszystko fajnie, ale to tłumaczenie jest podpadające...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|