|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
jerzy555
Go
|
teraz w porze zimowej jak jedziemy z grupą rowerową w plener to oczywiście ognisko jest zaplanowane z góry a więc kiełbaski pieczone nad ogniem w zimowym krajobrazie smakują zupełnie inaczej. Jak wspominałem w innym wątku w weekend majowy planujemy pojechać na Hel rowerkami. Pociąg dowiezie nas w okolice Wejherowa a potem już tylko rowerek. Jestem nawet umówiony z Renią na kawkę po drodze na ten Hel Jak wszystko dobrze wyjdzie i grupa rowerowa z Piotrkowa Trybunalskiego wyjedzie na ten wypadzik majowy to nawet tak sobie pomyślałem że może ktoś z optymalnych dojechałby także w umówione miejsce i wspólnie zaliczymy parę dni na rowerach i z noclegiem pod namiotami
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A o nasze wspólnej kawie już wie?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jerzy555
Go
|
czy jest ktoś chętny na wypad rowerowy o którym pisałem nieco powyżej? miejsca w grupie jest dość
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Jerzy chętna bym była, ale nie mogę Cię blokować, bo wypadnie mi szybko na Ukrainę i co wtedy? Dobrymi chęciami jest piekło wybrukowane, dlatego ja mimo chęci na razie nie mogę się konkretnie zadeklarować.
|
|
|
|
|
|
|
jerzy555
Go
|
Jerzy chętna bym była, ale nie mogę Cię blokować, bo wypadnie mi szybko na Ukrainę i co wtedy? Dobrymi chęciami jest piekło wybrukowane, dlatego ja mimo chęci na razie nie mogę się konkretnie zadeklarować. będę namawiać PGR na wyjazd rowerowy w kierunku Lwowa w końcu lwowskie korzenie mam a więc taka wyprawa napewno się zdarzy
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jerzy chętna bym była, ale nie mogę Cię blokować, bo wypadnie mi szybko na Ukrainę i co wtedy? Dobrymi chęciami jest piekło wybrukowane, dlatego ja mimo chęci na razie nie mogę się konkretnie zadeklarować. No to by już nas była trójka do tej kawy... Jerzy - oszczędzaj, bo ja sobie jeszcze deser zamówię... A Ty Dasna?
|
|
|
|
|
|
|
|