|
|
renia
|
Ja cały czas się staram, a wychodzi mi coraz mniej poważnie...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ostatecznie zawsze można użyć cudzysłowa. Reniu!
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
O! Wątek nie dla mnie. Sorki
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dlaczego? Ty własnie jeździsz na rowerze - to jak najbardziej wątek dla Ciebie...
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiejsza moja jazda to jazda. Pierwszy odcinek gdzieś tak ok.5 km to błoto, kałuże, slalom między dziurami, ale he,he nowe błotniki mojego "górala 'ochroniły mnie. Potem wyjechałam na pola i jak zaczęło duć to po, gdzieś tak 3 km stwierdziłam, nie dam rady, zawracam. No i zawróciłam a tu wiaterek w plecy, pędzę jak koń wyścigowy, eeee, znowu zawracam, warto się pomęczyć a za to potem , wracałam "na skrzydłach wiatru". Słońce przyświeca, ciepło. I tak , pokonałam swoją ulubioną trasę 22 km. . Czuje się świetnie, och jak wspaniale , tak jak kiedyś Kora i Maanam.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj jestem "zdechła". Przejechałam 28 km i teraz czuję zmęczenie. Jazda była świetna, cały czas siąpił gęsty kapuśniaczek , ale ciepły i miło nawilżający.Wiatru już takiego jak wczoraj nie było i jechało się o wiele spokojniej. Jestem dumna z mojego "rumaka" , ze tyle lat tak dobrze się sprawuje i w deszczu i błocie i mrozie , zawiei. W upale i w temperaturze umiarkowanej. Zuch chłopak.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No, dbam o niego. Tak , laski nie robi ... ...ani łaski ani laski...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Miałam napisać "łaski nie robi " .
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Serwisant znajomy, to się korzysta ze znajomości. Jakby co! A tak dzisiaj nawet zawitałam do niego, bo coś mi hamulec z tyłu nie brał.
|
|
|
|
|
|
|
|